Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Vémola a Lela šokujú! Po megadrahých nákupoch na uzmierenie reči o bábätku!
Zdielať na

Vémola a Lela šokujú! Po megadrahých nákupoch na uzmierenie reči o bábätku!

Archívne video

Všetko pre zviditeľnenie! To je zjavne heslo excentrického páriku, zápasníka MMA Karla Vémolu (35) a jeho slovenskej silikónovej partnerky Lely Ceterovej (31). Zdá sa, že obaja sú pre seba ako stvorení, milujú publicitu, prehnanú okázalosť a k tomu potrebujú samozrejme veľa peňazí. A neustále prepieranie ich vzťahu im k tomu dopomáha.

Ľudia už začínajú spochybňovať čokoľvek, čo sa týka vzťahu Karlosa Vémolu a Lely Ceterovej. Ktovie, aká je skutočná pravda o ich rozchode kvôli nevere Vémolu pred pár mesiacmi, ktorý ukončili teatrálne na Instagrame. Onedlho na to sa už totiž začali opäť stretávať. Aktuálne to vyvrcholilo veľkolepým znovuoživením vzťahu.

Lela prednedávnom skúšala zvedavosť svojich priaznivcov zverejňovaním fotografií, kde je zobrazená s obrovskou bukrétou ruží. A aby ich držala v napätí, nepriznala, od koho ich dostala. Karlos sa tváril, že nevie od koho sú, ale tí, čo tipovali, že to bol práve on, mali napokon pravdu. Teraz zverejnili romanticky ladenú fotografiu, kde sedia oproti sebe pri prestretom stole držiac sa za ruky. Na ďalšej fotke zas stoja vedľa seba, Karlos drží v náručí ich dcérku a pred nimi stojí obrovská kytica ruží. Pridal aj vyznanie: „Musel som nachystať krásne privítanie, pretože obe veľmi milujem a bolo mi doma bez nich veľmi smutno“.

Presne pred rokom dostal Vémola na frak od nášho Attilu Végha:

​Krásne privítanie ale nebolo všetko, čo pre Lelu Karlos pripravil. Ako ďalšie prekvapenie bol výlet do Dubaja na nákupy. Tam si mohla Lela vybrať darčeky podľa svojho vkusu. No ešte predtým zavítali do luxusom vyhlásenej pražskej Parížskej ulice, kde v rámci nákupnej horúčky vyhrali kabelka a kabát od značky s iniciálkami LV, takže sa musel Karlos poriadne plesnúť po vrecku. „Som rád, že máš radosť, láska,“ okomentoval zápasník Lelinu fotku tašky svetoznámej značky. Na ďalšom zábere ale vyháňa Lelu vtipnými slovami „šup, šup,“ od výkladnej skrine klenotníctva s prstienkami. Zápasník sa doteraz nechcel viazať manželstvom so žiadnou ženou, hoci deti má už tri.

Kúpou drahej značkovej kabelky a kabáta zrejme ale so svojou veľkodušnosťou, ako vyjadrením radosti z návratu Lely, na istý čas skončil. „Ale tým máš darčeky vybrané. K Vianociam už leda tak Ježiška do bruška!“ dodal záhadne. Táto hláška vyvolala odozvu u priaznivcov Lely. „Hláška dobrá, ale tak krásnu ženu si treba chrániť," písala jedna komentujúca. "Lepšia než Ježiška do bruška je svadba a sekať dobrotu. Pochybujem, že by ste chcel tak krásne princezné svojho života stratiť," pokračovala "Lev bez levice? Dúfam, že rýchlo bude Lela s prsteňom,“ postavila sa na stranu manželstva fanúšička. Ale len Karlos sám vie, ako to myslí s Lelou naozaj a či skutočne dokáže udržať svoj "zips" pod kontrolou.

Zaľúbenci si užívajú v Dubaji:

Súvisiace články

Najčítanejšie