Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Psychické aj fyzické týranie partneriek, zabíjanie psov! To mal spáchať hviezdny herec a aj to PRIZNAL!
Zdielať na

Psychické aj fyzické týranie partneriek, zabíjanie psov! To mal spáchať hviezdny herec a aj to PRIZNAL!

Archívne video

Patrí medzi najtalentovanejších hercov novej generácie. Dokonca aj režisér Steven Spielberg sa o ňom vyjadril obdivne a skonštatoval, že v ňom vidí Hanksa zamlada. Shia LaBeouf hral v jeho štvrtom filme Indiana Jones, no známy je aj z Transformerov, Wall Street, či z filmu Oko dravca a mnohých iných. Ako sa ale ukazuje, má dosť vážne osobné problémy.

Hollywoodsky herec Shia LaBeouf (34) má nesporne veľký herecký talent. Ako sa ale ukazuje, nedokáže zvládať svoju agresivitu a to ho môže pripraviť o sľubne rozbehnutú kariéru. Dopustil sa už niekoľkých skutkov proti zákonu, bol dokonca zatknutý za výtržníctvo. Súd mu nariadil preto liečenie. Problémy má aj so ženami, na ktorých si zjavne vybíja svoju zlosť. Jedna z nich, speváčka FKA Twigs (32), sa rozhodla ho zažalovať na súde, píše portál Daily Mail.

Speváčka sa so Shia LaBeoufom spoznala pri nakrúcaní autobiografického filmu "Honey Boy." Hneď po po poslednej klapke sa speváčka nasťahovala k Shiovi. Žili spolu jeden rok, počas ktorého ale prežívala peklo. V žalobe tvrdí, že sa bála s ním rozísť, pretože sa jej vyhrážal. Herec mal v dome, kde žili, zbraň, s ktorou niekedy aj spal, čím ju držal v neustálom stave strachu a poníženia. Raz ju po divokej jazde sotil do karosérie auta, inokedy ju škrtil, nútil ju spať nahú, nesmela sa ani pozrieť na iného muža, no on ju vraj vedome nakazil sexuálne prenosnou chorobou. Viackrát sa ho pokúsila opustiť, čo sa nikdy nepodarilo, ale neskôr ukončil vzťah on sám.

Shia zažiaril aj v klipe Elastic Heart:

V spise žaloby podanej na súd Barnett tiež uviedla, že Shia v rámci príprav na svoju rolu vo filme The Tax Collector jazdil po okolí a zabíjal zatúlaných psov. „Hovoril, že ich zabíja, aby vedel, aký pocit zabíjanie vyvoláva a dokázal sa tak lepšie vcítiť do svojej úlohy vraha,“ opísala speváčka otrasnú skutočnosť, až akých zúfalých činov je herec schopný sa dopustiť v rámci svojej agresívnej povahy. LaBeouf sa, prekvapivo, priznal. „Neexistuje ospravedlnenie pre moju závislosť na alkohole a agresivitu. V minulosti som ubližoval sebe, aj ľuďom v mojom najbližšom okolí. Je mi ľúto, že takú minulosť mám a ospravedlňujem sa všetkým, ktoré som akokoľvek ranil. Asi nie je nič viac, čo by som k tomu povedal,“ napísal herec médiu.

Shia s FKA v lepších časoch:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shia LaBeouf (@we_love_shia)

Speváčka v žalobe žiada, aby sa peňažná náhrada škody určila na súde. Zároveň uviedla, že daruje značnú časť z takto získaných peňazí na charitu pre týrané ženy. "Táto žaloba bola podaná nie kvôli osobnému zisku, ale aby vďaka vyjaveniu pravdy v nej pomohla zabezpečiť, aby žiadne ďalšie ženy nepodstúpili zneužívanie, ktoré Shia LaBeouf spôsobil jeho predchádzajúcim partnerkám," vyjadrila sa FKA. Vzápätí sa ozvali aj ďalšie obete násilia LaBeoufa. Ten vyhlásil, že nie všetky obvinenia sú pravdivé, ale priznáva, že dlží ženám možnosť sa verejne vyjadriť a prijíma zodpovednosť za to, čo urobil. O jeho vine rozhodne ale súd.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie