Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Spory o výchovu syna pre vekový rozdiel manželov Ďurovčíkovcov? Barbora priznala TOTO!
Zdielať na

Spory o výchovu syna pre vekový rozdiel manželov Ďurovčíkovcov? Barbora priznala TOTO!

Láska nepozná vek. Dokazujú to v poslednej dobe mnohé páry, či už Vendula Pizingerová alebo Monika Beňová a ich o 16 rokov mladší muži, alebo naopak, Bohuš Matuš či Ján Ďurovčík a ich mladučká lásky. Všetci štyria menovaní majú ale spoločnú ešte jednu vec - tento rok sa stali rodičmi.

Jeden z našich najúspešnejších muzikálových režisérov a choreografov, 49-ročný Ján Ďurovčík, sa stal otcom malého Janka 20. septembra. Dieťatko priviedla na svet jeho manželka, 25-ročná herečka Barbora. Veľký vekový rozdiel možno nie je citeľný v bežnom živote manželov, no pri výchove syna môže naraziť kosa na kameň. 

Predsa len, Ján pochádza zo skutočne tradičného prostredia tradičnej slovenskej rodiny. V časoch jeho detstva bola v našich končinách populárna skôr prísna výchova, kdežto teraz prevláda liberálnejší, a najmä vnímavejší prístup k deťom. Otázkou ale je, s čím sympatizuje Bojničanka Barborka. 

​Prezradila, že výrazných trecích plôch sa ale neobáva. "Nemyslím si, že tam budú nejaké veľké rozdiely, ale možno Janko ho bude vedieť viesť tak inak, má za sebou milión skúseností a predsa len, aj o 25 rokov viac, takže má iné životné skúsenosti, určite mu prinesie niečo iné, ako ja," triezvo hodnotí Barbora potenciálny prínos rodičov. Veľký vekový rozdiel považuje v tomto prípade skutočne za výhodu.

Barbora priznáva, že napriek všetkému bol rok 2020 pre ňu ten najkrajší:

Herečka známa aj z jojkárskych seriálov Nový život, Jenny či Vlci dokonca priznáva, že aj ona rada využíva skúsenosti svojho vyvoleného, preto sa teší, aký bude Jano prínosný pre malého Janka. "Jano je veľmi vzdelaný, aj v tom čo robí, ale neviem, predsa len, ešte je veľmi maličký, takže uvidíme. Keď ho vyhováme, vtedy to až poviem, či je to iné, ale nemyslím si, že to bude úplne iné, my nebudeme na nič tlačiť," uzavrela tému výchovy Barbora. No ako sama zistí, ešte môže byť všetko inak, lebo pri deťoch sa skutočne veľmi plánovať nedá.

Súvisiace články

Najčítanejšie