Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Najsexi slovenský hokejista prišiel s najkrajšou správou! Gáborík bude mať parťáka na kočíkovanie!
Zdielať na

Najsexi slovenský hokejista prišiel s najkrajšou správou! Gáborík bude mať parťáka na kočíkovanie!

Archívne video

Dvojica na ľade, dvojica za mikrofónom, dvojica pred kamerou a teraz aj dvojica pri kočíkovaní. Ku Gáboríkovi, ktorý sa stal otcom v máji, sa o pár mesiacov pridá aj jeho "dvojča" Boris Valábik. Urastený hokejista sa pochválil radostnou novinou na sociálnej sieti.

Jeden z najpríťažlivejších slovenských hokejistov, 43-ročný dvojmetrový rodák z Nitry, sa stane onedlho otcom. Podľa bruška manželky Borisa Valábika už sú zjavne za polovicou tehotenstva, bábo by tak mohlo prísť na svet niekedy koncom zimy, začiatkom jari.

​Boris sa len koncom leta oženil s Luciou. Spája ich nielen niekoľko rokov bok po boku, ale aj to, že sú obaja policajti. Zdá sa, že obaja sú majstri kamufláží, lebo tak, ako sa im podarilo utajiť niekoľko týždňov svadbu, aj tehotenstvo je veľkým prekvapením, hoci bruško je už poriadne vypuklé. 

Boris bol hosťom aj v jojkárskom Inkognite:

Boris sa radostnou správou pochválil na Instagrame fotkou spod vianočného stromčeka. "S vianočným stromčekom sme sa tento rok poponáhľali, ale najkrajší vianočný darček, aký sme si mohli želať, príde naopak o čosi neskôr," napísal zjavne šťastný budúci otecko. Medzi gratulantmi svieti ako prvé meno jeho parťák Marián Gáborík v tesnom závese s manželkou Ivanou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Valábik (@borisvalabik)

Boris je už zjavne fit potom, čo aj jeho chytila aktuálna pliaga. Chlap ako hora priznal, že ho covid-19 poriadne zložil a nič podobné ešte nezažil. "Počas svojej hokejovej kariéry som ani raz nevynechal zápas kvôli chrípke, nachladnutiu, nádche alebo teplote, proste som so všetkým hral a cez všetko trénoval. Zodpovedne môžem povedať, že neexistuje, že by som to bol zvládol s koronavírusom, minimálne týždeň nie," napísal pred dvomi dňami na Instagram. Ostáva veriť, že jeho tehotnej manželke sa korona vyhla a vyhne. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie