Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Narodenie dcérky bol najsilnejší zážitok, no teraz je Bohuš Matuš strachom bez seba! Ani nespí!
Zdielať na
Hudba

Narodenie dcérky bol najsilnejší zážitok, no teraz je Bohuš Matuš strachom bez seba! Ani nespí!

Zdroj: Facebook

Na sviatok Mikuláša už rozhodne nikdy nezabudnú. V ten deň sa totiž 47-ročný český spevák Bohuš Matuš a jeho o 30 rokov mladšia priateľka Lucie Palkaninová stali rodičmi. Na svet prišla bez väčších komplikácií takmer 4-kilová Natálka. Spevák postupne odhaľuje, ako pôrod prebehol, aj ako priložil ruku k dielu.

Celé mesiace sledovali priaznivci neobvyklého páru, zrelého českého speváka Bohuše Matuša (47) a mladučkej, ešte neplnoletej Lucinky (17), priebeh jej tehotenstva. Pre oboch to bola ich prvá skúsenosť, a tak ju aj skutočne intenzívne prežívali. So svojimi pocitmi a zážitkami sa radi verejne zdôverovali, hoci verejnosť prijímala ich vzťah a dôvernosti rôzne, často aj veľmi kriticky. Najmä Bohuš štipľavé poznámky neprijímal vždy s ľahkosťou.

Nepochybne nepríjemné bolo, keď Lucinke zrejme pre nahlásenia neprajných ľudí účet na sociálnej sieti zrušili. Neskôr si ale založili spoločný profil a pokračovali vo zverejňovaní ich radostných momentov a pocitov zo spoločného života v súvislosti s očakávaním spoločného potomka. A konečne je na svete. Hoci to čakali už pomaly o mesiac skôr, nakoľko ich dievčatko akoby sa rôznymi signálmi už dlhšie hlásilo na svet. No Natálka sa narodila nakoniec podľa plánovaného termínu, ako prezradil Bohuš.

Vypočujte si jednu z Matušových piesní:

Počas dlhých týždňov tehotenstva Lucinky, pár samozrejme riešil aj otázku účasti budúceho otecka pri pôrode. „Nechcel som byť pri pôrode, pretože som taká citlivá duša, ale bol som, pretože Lucinku milujem. Trvalo to veľmi dlho, to čakanie. Pôrod prebehol skvelo. Dokonca som prestrihol pupočnú šnúru. Chvíľu som aj plakal, a to nikdy neplačem,“ s veľkým entuziazmom sa rozhovoril pre Super.cz novopečený otecko Bohuš Matuš.

​Ako sa dalo čakať, pôrod Matušovej partnerky Lucie prebehol bez problémov a ona sa cítila natoľko silná, že si nechcela dopriať ani trochu oddychu po náročnom výkone. „Prišla pani doktorka, že by si dievčatko na chvíľu vzala, že ju potom vráti, aby si na chvíľu odpočinula. Lucinka chcela mať ale dievčatko hneď pri sebe a všetko hneď zvládla. Mala byť v pôrodnici 3 dni, a nakoniec bola len 2. Pustili ju skôr na základe toho, že boli obidve šikovné,“ s obdivom chváli obidve svoje lásky.

Dievčatko zatiaľ veľmi svetu neukazujú:

„Natálka je veľmi tichá, spokojná, je dobrá,“ raduje sa šťastný otecko, ktorý nešetrí chválou ani na novopečenú mamičku. "Lucinka ma presvedčila o tom, že je skvelá mamička. O malú sa stará, akoby mala dávno všetko v malíčku," ospieval svoju nastávajúcu pre Extra.cz. "Narodenie Natálky bol zatiaľ ten najsilnejší a najkrajší pocit v mojom živote. Všetko sa razom zmenilo. Som nadešný, len sa nejaký čas budem veľmi strachovať a asi radšej nebudem ani spať z obavy, aby bolo bábätko v poriadku," priznal spevák pocity mnohých čerstvých rodičov. Nepochybne ale bude všetko v poriadku a už sa môžu tešiť na prvé spoločné Vianoce.

Súvisiace články

Najčítanejšie