Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Akoby jej z oka vypadla! Madonnina dcéra predviedla dokonalú postavičku a horúce bozky v mori!
Zdielať na
Hudba

Akoby jej z oka vypadla! Madonnina dcéra predviedla dokonalú postavičku a horúce bozky v mori!

Archívna reportáž

Hoci sa stala Madonna po prvýkrát mamou až tesne pred štyridsiatkou, jej nestarnúca duša je zárukou, že s 24-ročnou Lourdes sú ako kamarátky. Lourdes Leon si vie užívať život podobne, ako jej slávna mama. Aj v čase covidovej krízy a všeobecného strachu z neviditeľného vírusu sa nebojí relaxovať na slnkom zaliatych plážach v Tulum v Mexiku. A spoločne s ňou si romantické chvíle vychutnáva aj jej priateľ Jonathan Puglia.

Lourdes na prvý pohľad ako mama nevyzerá, no na druhý je to jej úplná kópia. Aj Madonna je v skutočnosti čiernovláska a jej fotky z mladosti sú akoby predlohou Lourdes. Jej dcéra je tiež hudobníčka a tiež veľmi rada vystavuje na obdiv svoje dobre stavané pevné telo, aj vďaka ktorému sa stala jednou z hviezd reklamnej kampane na spodnú bielizeň. Teraz predviedla svoju peknú postavičku v mini bikinách na mexickej pláži. No nielen to, píše portál Daily Mail.

Lourdes, ktorej otcom je kubánsky herec Carlos Leon, dopriala fotografom aj zábery na jej romantické dôverné dotyky a bozky s priateľom Jonathanom Pugliom vo vlnách krištáľovo čistého mora a pri opaľovaní na slnkom rozhorúčenom piesku pláže. Fotky z pláže si môžete pozrieť TU.

Madonna je stále mimoriadne aktívna, dcéra má byť po kom osobnosť:

​Podobné zábery sa na verejnosti objavili aj minulý rok, keď si táto dvojica užívala slnkom zaliatu pláž na Maldivách. Obaja tvoria pár od roku 2017 a o Pugliovi sa vie len toľko, že pochádza z Ohia v USA a je profesionálny skateboarder a fotograf. Lourdes a Jonathan, by bol priam ideálny tip na reklamu pre cestovnú kanceláriu, keď sedeli vedľa seba a preukazovali si náklonnosť nežnosťami na brehu dokonalej pláže. 

​Bikiny známej značky, ktoré predviedla na pláži Lourdes, sa po zverejnení foto z mexickej pláže okamžite vypredali. Samozrejme sa predávajú hlavne ako jednofarebné, ale môžu sa jednotlivé diely aj skombinovať, ako to urobila Lourdes. V minulom roku Madonina dcéra s úspechom robila kampaň aj pre Miu Miu, ešte predtým debutovala na Gypsy Sport show. A ako modelka je žiadaná aj v tomto čase. Romantický pobyt so svojím priateľom v Mexiku si mohla dopriať preto len nakrátko.

Súvisiace články

Najčítanejšie