Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Matka Kollárovho desiateho potomka otvorene! Barbora Balúchová o fungovaní s multioteckom!
Zdielať na

Matka Kollárovho desiateho potomka otvorene! Barbora Balúchová o fungovaní s multioteckom!

Tmavé, blondíny, vysoké, nízke - Boris Kollár už desaťkrát dokázal, že matkou jeho dieťaťa sa skutočne môže stať akákoľvek kráska, ktorá mu padne do oka. S desiatimi ženami má 11 detí, pričom dve splodil s jednou ženou v jedinom prípade - s jeho dlho najstabilnejšou partnerkou Andreou Heringhovou. Tá prekusla nielenže jeho mnohonásobnú neveru, ale aj viacero detí splodených s milenkami počas vzťahu s ňou. Jednou z nich je aj speváčka Barbora Balúchová.

Útla blondínka z Malaciek sa stala mamou desiateho, zatiaľ predposledného, dieťaťa súčasného predsedu parlamentu, 55-ročného Borisa Kollára. Alexander Ján oslávi o mesiac štvrté narodeniny a svoju mamu naplno zamestnáva. Dokonca tak, že o ničom inom by najradšej ani nerozprávala.


Či má v jej živote aktuálne miesto aj iný muž, ako jej synček, odmietla komentovať, no priznala jednu zásadnú vec: "Je mi teraz dobre, nazvime to tak". Speváčka, ktorá sa dostala až do finále speváckej súťaže, sa spevom aj naďalej živila. Hoci nie ako sólistka, ale ako vokalistka známa aj televíznych obrazoviek.

Andrea Heringhová z Barbory zrejme nadšená nebola, no tvrdila, že s Kollárom už vtedy netvorili pár:

​Narodenie syna jej ale život výrazne zmenilo. Je na plný úväzok mamou malého Alexandra, ktorý vraj ale vôbec malý nie je. "Oblečenie má na 5 - 6-ročného, čiže on je veľmi vysoký po tatinovi, lebo veď ja som štuplík," hovorí Barbora o zásadnej genetickej danosti po ockovi Borisovi, hoci toho vidí chlapec častejšie v televízii, ako naživo. "Tým, že je v politike a tých detičiek má tak trošku viac, tak sa vlastne stretávame obvykle všetci traja. Keď sú nejaké narodeniny, Vianoce, tak sa stretáva už väčšia partia, aj s mojimi rodičmi, alebo s jeho mamou," opisuje fungovanie s človekom, ktorý si toho naložil poriadne - v politike, aj v rodine.

Barbora synčeka veľmi neukazuje. Jasné je len to, že je blonďáčik, poriadne vyrástol a nosí okuliare:

No Barbora hovorí, že napriek extrémnej zaneprázdnenosti sa snaží pomáhať. "Snaží sa, obaja robíme všetko preto, lebo aj ja sa už snažím trochu vrátiť k práci, tak keď si nájdeme štrbinku času, tak je to najšťastnejšie dieťa na svete," hovorí Barbora o synčekovi a jeho láske k rodičom. Ktovie, či Kollár vypočuje pribúdajúce výzvy na jeho odstúpenie - minimálne by mal rozhodne viac času na svojich 11 detí a ich 10 matiek.

Súvisiace články

Najčítanejšie