Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rozkošný chlapček! Štastní Pappovci ukázali svojho párdňového synčeka!
Zdielať na
Hudba

Rozkošný chlapček! Štastní Pappovci ukázali svojho párdňového synčeka!

Zdroj: Instagram/VP

Krátko po polnoci 3. decembra sa rozrástla rodinka speváka Roba Pappa o ďalšieho člena. Tentokrát mužského pohlavia, a tak už nebude Robo v menšine. K 10-ročnej dcérke Isabellke z prvého manželstva s Evou Lučeničovou pribudol malý Leonard. Jeho mamou je druhá manželka sympatického speváka, Veronika.

Veronika Papp sa stala v júli manželkou 38-ročného Roba Pappa. Už vtedy bolo jasné, že párik zaľúbencov "zamiesil" a bábo príde ešte v tomto roku. Deň D nastal začiatkom decembra. Podľa slov speváka bol pôrod pomerne náročný, no napokon tak možno označiť azda väčšinu pôrodov. Podstatné je, že synček aj jeho mama sú v poriadku a zdraví.

Zrejme to ani s pôrodom nebolo také vážne, nakoľko Veroniku s bábätkom prepustili z pôrodnice expresne rýchlo. Šťastný otecko sa ich nevedel dočkať a ako je zjavné už z prvých fotiek, ktorú ukázali svetu, život v trojici si naozaj užívajú. 

Pozrite si jednu zo starších Robových piesní:

Len päť dní po narodení malého Leonarda sa vybrali kočíkovať, hoci len kúsok a opatrne, aby ani novopečená mamička zbytočne neplytvala silami. Tá si už ale teraz skutoščne naplno vychutnáva materstvo a niet pochýb, že cíti absolútnu záplavu lásky. "Moje dva poklady. Jeden som porodila a ten druhý... Želala by som každej žene, aby mala pri sebe takého Muža, ako je ten môj! Muž s veľkým M," napísala krásne vyznanie manželovi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Veronika Papp (@veve_papp)

Robo je nepochybne skvelý otec, čo už desať rokov dokazuje aj pri dcérke Isabelle. A ani teraz, pri novorodencovi, na ňu nezabúda. "Ešte nám tu chýba Leova sestrička Isabellka a už to bude dokonalé.  A z Veroniky je konečne šťastná mama," napísal Robo ku krásnej fotke jeho manželky so synčekom. Mať doma zdravé bábätko takmer bezprostredne po jeho narodení je pre Pappa nová skúsenosť. Jeho dcérka sa totiž narodila značne predčasne a niekoľko dlhých týždňov si musela pobudnúť v odbornej opatere lekárov na oddelení patologických novorodencov. Našťastie, dnes je z nej šikovná veľká slečna, ktorá robí rodičom obrovskú radosť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Robo Papp Official (@robopapp_official)

Súvisiace články

Najčítanejšie