Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hrozivá správa! Clooney výrazne schudol a pre vážne zdravotné problémy ho hospitalizovali!
Zdielať na

Hrozivá správa! Clooney výrazne schudol a pre vážne zdravotné problémy ho hospitalizovali!

Archívna reportáž

Známy oscarový herec musel byť pred nedávnom hospitalizovaný s vážnou diagnózou. Trvalo dokonca niekoľko týždňov, kým sa dal opäť dokopy. Avšak, ako priznal, mohol si za to sám. Keďže nedbal na to, že už nie je práve najmladší, a preto by nemal vystavovať svoje telo takým stresom a nárokom ako bol zvyknutý kedysi.

Herec George Clooney (59) nedávno pre denník Mirror priznal, že precenil svoju fyzickú kondíciu natoľko, že musel vyhľadať pomoc lekárov. Tiež podrobnejšie vysvetlil, čo sa vlastne udialo a ubezpečil fanúšikov, že už je v poriadku a teší sa z nového filmu, kde nielenže hral hlavnú postavu, ale ho aj režíroval.

Názov nového Clooneyho sci-fi filmu je Midnight Sky a diváci si ho budú môcť pozrieť už 23. decembra na Netflixe. Nakrútený bol podľa novely Good Morning, Midnight, ktorú napísala Lily Brooks-Dalton. Dej umiestnila do observatória v drsných podmienkach Arktídy, kde vedec Dr. Augustine Lofthouse žije sám v dôsledku nešpecifikovanej celosvetovej katastrofy. Píše sa rok 2049, keď sa príbeh začína a vedec hrá šach sám so sebou, rozpráva sa s počítačom, pije whisky a pozerá staré filmy, pričom hľadá spôsob, ako varovať pred návratom astronautov vracajúcich sa na Zem.

Pozrite si trailer k filmu Midnight Sky, kvôli ktorému šiel herec George Clooney až na pokraj svojich fyzických síl:

Herec chcel vyzerať vo filme čo najvierohodnejšie, a preto sa rozhodol pred nakrúcaním schudnúť až 13 kíl. "Myslím, že som sa snažil až príliš tvrdo a rýchlo schudnúť a asi som sa pritom nestaral dostatočne aj o seba," kajal sa Clooney. Navyše sa pre nakrúcanie filmu premiestnil na ľadovec vo Fínsku. Oslabený herec sa ale musel  krátko pred začiatkom výroby kvôli ťažkostiam so žalúdkom zveriť do rúk lekárov.

​Lekári z výsledkov vyšetrení konštatovali, že má akútny zápal pankreasu a musí byť hospitalizovaný. Liečil sa niekoľko týždňov, kým sa dal do poriadku. Potreboval nabrať opäť silu, aby mohol pokračovať vo filme ako herec, aj režisér. Podmienky na ľadovci boli drsné, čo filmovanie sťažovalo, ale posilnilo charakter, tvrdí Clooney. Teraz už len čaká na uvedenie filmu a reakciu divákov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie