Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
A je to vonku! Vémola prezradil, KTO je "nová" láska jeho bývalky Lely!
Zdielať na

A je to vonku! Vémola prezradil, KTO je "nová" láska jeho bývalky Lely!

Archívna reportáž

Cesty lásky sú nevyspytateľné a svojich fanúšikov o tom posledné mesiace presviedča aj svojský párik - slovenská playmate Lela Ceterová a český MMA zápasník Karlos Vémola. Rodičia malej Lilinky sa po prevalení nevery rozišli a vyvrcholilo to odchodom blondínky s malou dcérkou zo spoločnej domácnosti. Už sa aj zdalo, že si Lela na život slobodnej mamičky zvykla a dokonca prišla s tvrdením, že je v jej živote nový muž. Avšak zdá sa, že však, že to bola z ich strany všetko iba akási čudná hra na fanúšikov s nejasným zámerom.

Český zápasník Karlos Vémola a matka jeho dcéry Lela Ceterová ohlásili triumfálny návrat. Sociálne siete zaplnili romantickými fotografiami a z drsňáka Karlosa vyšlo hneď niekoľko dojímavých vyznaní lásky. Mnohí sa však pýtajú, čo sa stalo so záhadným ctiteľom, ktorého ešte pred pár dňami ruka v ruke sprevádzala na romantickom výlete v zasnežených horách.

Český zápasník Karlos Vémola a jeho slovenská priateľka Lela Ceterová si drámu a pozornosť okolo svojich osôb, zdá sa, celkom užívajú. No mnohí sa po prevalení jeho nevery postavili na stranu Lely, ktorá sa so vztýčenou hlavou pobrala z ich okázalého domu v Prahe do o poznanie skromnejšieho príbytku v Bratislave. Kým sa Karlos v rodnom Česku pripravoval na dôležitý zápas s "Babou Jagou", ona sa vrhla na dráhu influencerky a snažila sa zabezpečiť si vlastné finančné príjmy z reklamy.

Po prehre Karlosa so slovenským zápasníkom Attilom Véghom ho opustilo šťastie aj v súkromí. Po prevalení nevery Terminátora opustila aj partnerka Lela s dcérkou:

​Mnohých však prekvapila, keď sa s obrazovku kyticou ruží nafotila v zvodných pózach na posteli a tvrdila, že jej prišiel do života nový muž. "Anjelik mi spadol z neba," napísala ešte pred pár dňami a zastrájala sa, že kvety nie sú od Karlosa, lebo ten si ju vraj patrične neváži. Aj on sa na adresu jej novej lásky vyjadril s pochybnosťami a vyjadril domnienku, že je to iba Lelin marketingový ťah na jednu z jej mnohých spoluprác na Instagrame. Nedbal použiť aj pomerne ostré slová na adresu svojej ex. No o pár dní nato už je rodina opäť pokope a dokazujú to verejnými vyznaniami lásky. "5.12. bolo veľké víťazstvo, ale toto je moja najväčšia výhra," napísal k fotografiami s Lelou a Lily a ďalšou obrovskou kyticou ruží a zdá sa, že je na spadnutie ich oficiálny návrat domov, k oteckovi Karlosovi.

Karlos sa z návratu Lely a malej dcéry očividne raduje, na Instagrame odhalil svoju jemnejšiu tvár a vyznal im lásku:

"Musel som vám nachystať krásne privítanie, keďže vás obe veľmi milujem. Bolo tu doma bez vás veľmi smutno," napísal po rovnakú fotografiu na Lelinom profile. Okrem toho pridali aj niekoľko fotografií v príbehoch, na ktorej padli aj nežné bozky. Nuž, fanúšikovia tohto páru sa s nimi isto nudiť nebudú a ktovie, čo má ešte podarená rodinka pripravené vo svojom talóne. No Karlosovi sa sympatizanti aktuálne zídu. O pár ich totiž prišiel po výčitkách, ktoré sa na neho spustili pre nápad otvoriť vo vlastnom dome verejnú ZOO. Záujemcovia sa môžu za sumu 10-tisíc českých korún, teda zhruba 400 eur, dostať až do jeho slávneho "Vémolandu" a pokochať sa pohľadom na jeho žralokov, krokodíla či malého tigríka. Jeho nápad však veľmi neohúril, naopak, mnohí tvrdia, že by mali byť divoké šelmy v starostlivosti profesionálov.

Súvisiace články

Najčítanejšie