Jasno
12°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Smútok, ktorý trhá srdce! Česká Miss dojala vyznaním zosnulému synčekovi!
Zdielať na

Smútok, ktorý trhá srdce! Česká Miss dojala vyznaním zosnulému synčekovi!

Archívna reportáž

Hovorí sa, že čas zahojí všetky rany, avšak niektoré si vyžadujú pomerne dlhé a náročné hojenie. Pre každého človeka, túžiaceho po rodine, je tou najtvrdšou ranou strata bábätka. Kým ešte stále väčšina žien sa s neželaným potratom zdôveruje len najbližšiemu okoliu, mnohé známe tváre, posmelené a inšpirované ženami zo svetového šoubiznisu, hovoria o svojich tragických stratách nahlas.

Krásna Natálie Kočendová (20), partnerka populárneho barbera Lakyho Royala, zverejnila na sociálnej sieti zverejnila ďalší zo série záberov, ktoré profesionálny fotograf zachytil po bolestivom potrate ich malého synčeka Nathanielka. Pripomenula si tak smutný tretí mesiac, odkedy ho už navždy stratila.

Česká Miss International, iba 20-ročná Natálie Kočendová, na rok 2020 asi nikdy nezabudne. Do života jej priniesol novú lásku, tretie miesto v súťaži krásy a veľkú popularitu. Zároveň si však vzal niečo veľmi cenné, čo sa už nedá azda ničím vyvážiť. Jej malého synčeka Nathaniela, ako ho s Lakym pomenovali, ktorého nosila 6 mesiacov pod srdcom. Od nečakaného a bolestivého potratu prešli tri mesiace, a zdá sa, že rany na duši sú ešte vždy otvorené.

Aj barbera Lakyho strata bábätka zasiahla a rok 2020 is už navždy zapamätá. Postretlo ho totiž počas neho aj veľa osobných úspechov. Okrem novej lásky Natálie a rozbehnutého podnikania odštartoval na obrazovkách JOJky aj vlastnú reality šou:

"Už sú to tri mesiace, čo si nás opustil. Veľmi mi chýbaš, chlapček môj prekrásny. Milujem ťa, Nathanko," napísala pod čiernobielu fotografiu, na ktorej zamyslene zopína ruky. Jej známi, ale aj cudzí ľudia sa v komentároch väčšinou nezmohli na viac, ako na emotikony srdiečok či holubičiek, pretože v takýchto chvíľach sú slová skutočne zbytočné. "A teraz si uvedom Natálka, čo všetko si za tak krátky čas dosiahla, a kam ťa to vedie. Je to neuveriteľné, koľko sily za tak krátku dobu v tebe je," napísal administrátor istého profilu, ktorý sa venuje duchovnej terapii.

Snímky od profesionálneho fotografa budú Natálii už navždy pripomínať krehkosť života, sériu fotiek postupne zdieľa aj s fanúšikmi na Instagrame:

Emotikonmi jej vyjadrila podporu aj slovenská playmate Lela Ceterová, ktorá sa nedávno fanúšikom taktiež zverila s podobnou smutnou udalosťou. Jej malá Llinka mala v brušku v prvých mesiacoch dvojičku, ktorá, žiaľ, neprežila. Na svete sú, žiaľ, milióny iných žien, ktorých tváre verejnosť nepozná, no možno práve im dodá príbeh Natálie či iných známych osobností silu lepšie sa vyrovnať s ich bolesťou.

Súvisiace články

Najčítanejšie