Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jasmina poriadne šokovala mamičky! Nanuk na striedačku Sanelovi a psovi?!
Zdielať na

Jasmina poriadne šokovala mamičky! Nanuk na striedačku Sanelovi a psovi?!

Archívna reportáž

V kruhoch mamičiek je to niekedy ťažké. Odkedy existuje internet a sociálne siete, vznikol skvelý priestor, kde sa môžu pochváliť, opýtať na akúkoľvek otázku, poradiť, ale zároveň je skritizovať. A dokážu byť voči sebe aj poriadne kruté.

Jasmina Alagič Vrbovská patrí rozhodne medzi mamy, ktoré sa neberú príliš vážne. Je len málo pravdepodobné, že chodí s každou otázkou na mamičkovské portály, rovnako tak nevešia denne fotky svojej rodinky na internet. Napokon, s Patrikom sa rozhodli Sanela neukazovať vôbec.

Občas ale ukáže, ako to u nich doma chodí. Neraz pritom dáva tieto fotky či videjká do instastories, azda aj preto, aby sa vyhla desiatkam komentárov a nevyžiadaných "dobrých" rád.

Pozrite si videjko, ktoré Jasmina pridala na svoj Instagram:

​Pri videu, ktoré aktuálne pridala, by sa nepochybne dočkala mnohých komentárov. Nakrútila totiž situáciu, keď ponúkla svoj nanuk na ochutnanie Sanelovi a vzápätí ho dala svojej milovanej sučke pudla kráľovského Daphne.

Jasmina je milujúca mama:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Milujem tieto letné večerné prechádzky mestom s ním ❤️?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Ak by nenasledovalo nadväzujúce video, určite by si Jasmina vyslúžila obrovskú kritiku. Dať lízať nanuk na striedačku sebe, synovi a psovi, a tak dokola, by bolo skutočne nechutné. No prišiel vysvetľujúci komentár. "Ako mu vysvetliť, že opačným smerom to nefunguje," napísala Jasmina k záberom, na ktorých sa dožaduje Sanel ďalšieho oblíznutia studenej dobroty. Hoci je Jasmina skutočne veľmi pohodová mama, ktorá sa nijako urputne nedrží prísnych zásad, predsa len je jasné, že nie je natoľko ledabolá, aby dala synovi oblízať nanuk po psovi. To sa možno stane až neskôr, keď sa jedného dňa mama nebude pozerať a Daphne svojho malého kamaráta očami uprosí.

Súvisiace články

Najčítanejšie