Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
To je ale kočka! Robo Papp (38) ukázal svoju mamu, sánka dole!
Zdielať na

To je ale kočka! Robo Papp (38) ukázal svoju mamu, sánka dole!

Archívne video

Spevák Robo Papp je vskutku zaujímavá osobnosť. Okrem toho, že je známy spevák, je aj zarytým skeptikom, ba až odporcom v otázke očkovania, zažil si ťažké chvíle s predčasne narodenou dcérkou, hoci má za sebou rozvod, dokázal ostať s exmanželkou Evou Lučeničovou v priateľskom vzťahu a napokon, už onedlho sa bude radovať z druhého dieťatka s druhou manželkou.

Aktuálne je v živote Roba Pappa najväčšou témou tehotenstvo jeho druhej manželky, s ktorou si povedali "áno" len pred dvomi mesiacmi. Krásna Veronika už má poriadne bruško, no bábo príde na svet až niekedy okolo Vianoc. Na bračeka sa už veľmi teší aj Robova milovaná dcérka Isabella.

No nepochybne sa na ďalšie vnúča nesmierne teší aj Robova mama. Spevák k nej má vrúcny vzťah, ako sám pred rokmi priznal, aj vďaka tomu, že vyrastal obklopený tromi ženami, chová k tomuto pohlaviu veľkú úctu.

Pripomeňte si Robov azda najväčší hit:

Aktuálne sa pochválil fotkou, na ktorej je odfotená istá mladá dáma. No po prečítaní popisu ostali mnohí fanúšikovia šokovaní. "Čo vám poviem, 38 rokov mám a toto je moja mama, Isabellina babka," napísal k záberu, na ktorom je štýlovo a značkovo oblečená mladistvá žena, ktorej má v skutočnosti už zrejme kdesi okolo šesťdesiatky, ak by sa aj stala mamou ako veľmi mladá.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Čo vám poviem, 38 rokov mám a toto je moja mama, Isabellina babka. ❤️?? #mama

Príspevok, ktorý zdieľa Robo Papp Official (@robopapp_official),

Ako sa dalo čakať, v komentároch sa to komplimentami voči pani Tatiane len tak hemžilo. Tá si zjavne poklony užívala a rozdávala srdiečka, napríklad aj neveste Veronike, ktorá jej s láskou napísala "naša babina". Nuž, bodaj by nie, aj cez starú mamu prúdia do Robových potomkov zjavne dobré gény večnej mladosti, ako sa zdá.

Súvisiace články

Najčítanejšie