Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Angelina Jolie očarila v novom video rozhovore! Podoba smrtky je minulosť!
Zdielať na

Angelina Jolie očarila v novom video rozhovore! Podoba smrtky je minulosť!

Archívna reportáž

Jedna z najkrajších herečiek sveta má za sebou pomerne náročné obdobie. Už posledný rok vzťahu s Bradom Pittom nebol prechádzka ružovou záhradou, no od momentu, keď prišlo na rozvod a následné nekonečné a pomerne nepekné ťahanice, by si to s ňou asi nikto nechcel vymeniť. A vyzerala asi tak, ako sa cítila.

Angelina Jolie bola vždy štíhla, napokon, ako modelka začínala kariéru v klipe kapely The Rolling Stones. No kým väčšina ľudí sa s pribúdajúcim vekom pomaličky zaobľuje, v prípade 45-ročnej herečky to bolo naopak.

V istých momentoch už bili jej fanúšikovia na poplach, nakoľko vyzerala skutočne nezdravo a anorekticky. Len kosti a kĺby, doslova ako smrtka.

O to príjemnejšie prekvapila aktuálne v rozhovore pre Extra, v ktorom propagovala svoj najnovší film, hoci v ňom reálne nehrá. Ide totiž o Disneyovku a Angelina len prepožičala svoj hlas, no rodinný film o gorile s názvom Jeden a jedinečný Ivan aj produkovala. Angelina vyzerala pri rozhovore skutočne výborne, žiadne prepadnuté líca, na aké si už ľudia za ostatné roky zvykli.

​Síce bolo zjavné, že ruky má herečka stále tenké, no pôsobila veľmi zdravo a vyslovene žiarila spokojnosťou. Možno je za tým aj stabilizovaná situácia v jej rodine, keď aj s Bradom Pittom dospeli k istému zabehanému systému starostlivosti o ich 6 detí. Najstarší z nich, 19-ročný adoptovaný Maddox, s ktorým má Brad najkomplikovanejší vzťah, študuje už druhý rok na Univerzite Yonsei v juhokórejskom Soule. No Angelina prezradila, že aj karanténu prežíva s deťmi v pohode, nakoľko má jednu zásadnú vlastnosť. "Viete, nikdy som nebola tá, kto si cení pohodičku. Mám rada chaos," povedala so smiechom herečka. "Sme tu všetci. Všetkých šesť detí, najstarší syn je doma z Kanady. Veľa pukancov, proste ako každá rodina, furt v pyžamách, samé dobrotky," opísala bežný deň svojej rodiny žiariaca Angelina.

Súvisiace články

Najčítanejšie