Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Aneta Parišková po šiestykrát v nemocnici! TÝMTO darčekom ju chcela povzbudiť Tormová!
Zdielať na

Aneta Parišková po šiestykrát v nemocnici! TÝMTO darčekom ju chcela povzbudiť Tormová!

Archívna reportáž

Jedna z najobľúbenejších moderátoriek spravodajstva bojuje už štyri mesiace so zákernou chorobou. Rakovina vo forme Non-Hodgkinovho lymfómu je, žiaľ, ťažký súper. Aneta Parišková práve dostáva už šiestu dávku chemoterapie, čo je skutočne poriadna záťaž pre organizmus. No treba veriť, že pre chorobu to už bude posledná rana.

Perfektné životospráva, žiadne neresti, vždy dobre naladená, a predsa si ju hnusná choroba našla. Ak by sa Aneta Parišková osudu pýtala, prečo práve ona, mala by na tú otázku s vyčítavým podtónom plné právo. Sympatická jojkárka ale taká nie je. Namiesto sebaľútosti sa rozhodla vraziť všetky sily do boja s rakovinou.

Šesť cyklov chemoterapie je pre organizmus už poriadna nálož, no ako sa zdá podľa Anetkiných príspevkov, snaží sa žiť život so svojou milovanou rodinou v láske a optimizme. Nič lepšie by azda ani spraviť nemohla.

Aneta je od začiatku odhodlaná nad chorobou zvíťaziť:

​Aby bol jej boj o niečo málo znesiteľnejší, pokúsila sa jej dvihnúť náladu aj herečka Kristína Tormová. Anetke venovala jedno zo svojich známych pruhovaných tričiek s nápisom "Je to len obdobie". "Áno, verím, že “je to len obdobie”. Mne sa pomaly končí 6. cyklus chemoterapie. Ešte si chvíľu poležím v nočnej košeli v nemocnici a potom šup do nového trička," napísala Anetka k tričku položenému na jej nemocničnej posteli v Národnom onkologickom ústave.

Pod príspevkom začali pribúdať povzbudivé slová fanúšikov, medzi nimi aj od kolegýň z JOJky  Márie Ölvedyovej a Eriky Barkolovej. Najkrajšie prianie ale napísala jedna z fanúšičiek: "Verím, že to tričko v zdraví zoderiete!" V to veria z úprimného srdca azda všetci, ktorí Anetke zo srdca želajú skoré uzdravenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie