Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo sa s ňou stalo?! Viditeľne zanedbaná Britney po zdrvujúcom verdikte súdu!
Zdielať na

Čo sa s ňou stalo?! Viditeľne zanedbaná Britney po zdrvujúcom verdikte súdu!

Archívna reportáž

Sága opatrovníctva popovej princeznej Britney Spears pokračuje a zdá sa, že cesta za slobodu a vymanením sa z osídiel jej otca Jamieho je v nedohľadne. Súd jej žiadosti spred niekoľkých dní nevyhovel.

Ako prináša portál TMZ.com, zdravotný stav Britney Spears nezodpovedá jej požiadavkám o oprostenie spod opatrovníctva jej otca. Napriek tomu, že právnik speváčky žiadal iba zmenu opatrovníctva z jej otca na manažérku Jodi Montgomery, Jamie Spears bude naďalej rozhodovať o speváčkinom majetku a živote tak, ako to bolo posledných 12 rokov.

Dôvodom zamietnutia jej požiadaviek má byť skutočnosť, že určité právne dokumenty bolo nutné podať oficiálne skôr, ako sa dostanú do rúk sudcu. To sa však v tomto prípade nestalo, a tak sa stredajšie pojednávanie iba preklasifikovalo na rutinný míting o aktuálnom stave v prípade opatrovníctva Britney Spears.

Fanúšikovia sa do prípadu obuli s mimoriadnou vervou, no niekedy je to aj na škodu samotnej Britney:

​Podľa zdrojov portálu TMZ je v jej prípade najväčšou prekážkou existencia vyhlásenia o nesvojprávnosti, teda, že speváčka nie je schopná robiť dôležité rozhodnutia kvôli svojej duševnej chorobe. Ani jej súčasní lekári nepomáhajú jej túžbe stať sa opäť svojprávnym občanom. Tí sa podľa zdroja vyjadrili, že speváčka nie je vôbec v poriadku, a vraj sa behom posledného roka v jej psychickom rozpoložení nezmenilo nič k lepšiemu.

Príspevky Britney na sociálnej sieti, žiaľ, slová lekárov o jej zlom duševnom stave iba potvrdzujú. V aktuálnom vyzerá viditeľne zanedbane a smutne:

Avšak fanúšikovia na sociálnych sieťach medzičasom vytvorili celkom vplyvné hnutie za oslobodenie Britney Spears s názvom Free Britney. Spochybňujú tieto vyhlásenia a tvrdia, že sú účelové s cieľom manipulovať so speváčkou a jej majetkom. Avšak lekári si stoja za svojím a tvrdia, že opatrovníctvo je pre Britney doslova životne dôležité, keďže existuje podozrenie, že by sa bez neho mohla ocitnúť vo vážnom nebezpečenstve. Pravdu však, zdá sa, pozná iba najbližšia rodina speváčky, tí však zaryto mlčia, čo však dohady o dobrom úmysle jej otca podľa mnohých iba spochybňuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie