Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Otrasné urážky Kate aj kráľovnej! Osobe v ich pozadí Meghan a Harry verejne POĎAKOVALI!
Zdielať na

Otrasné urážky Kate aj kráľovnej! Osobe v ich pozadí Meghan a Harry verejne POĎAKOVALI!

Archívna reportáž

Princa Harryho, zdá sa, od zvyšku kráľovskej rodiny nedelia len tisíce kilometrov, ale aj hlboká priepasť spôsobená krivdou voči jeho manželke Meghan, ktorú rodina neprijala tak, ako manželku brata Williama. Spálené mosty sa však nikto z účastníkov nechystá hasiť, naopak, vzťahy sa každým nový odhalením dostávajú na bod mrazu.

Ako prináša denník The Sun, vojvodovia zo Sussexu sa nedávno poďakovali istej fanúšičke za jej aktivitu, vďaka ktorej sa podarilo vyzbierať na ich charitu až 60 tisíc dolárov. Na tom by, samozrejme, nebolo nič zlé, keby nebola mladá dievčina zakladateľkou účtu na mikroblogovacej sociálnej sieti, na ktorej sa v minulosti veľmi nevyberane púšťali do členov kráľovskej rodiny. Teda najmä do Kate Middleton či jej manžela, no dovolili si urážať aj samotnú kráľovnú.

Šľachetná dievčina menom Dani Trin, ktorej sa podarilo túto nemalú čiastku vyzbierať, je zároveň oddanou fanúšičkou vojvodkyne Meghan a jej manžela, princa Harryho. Obaja teda jej existenciu evidujú a za jej dobrý čin sa osobne poďakovali prostredníctvom online rozhovoru. Dievčina sa následne svojim závideniahodným zážitkom pochválila na Twitteri. 

Odchod princa Harryho a jeho manželky Meghhan Markle z kráľovskej rodiny rozdelil fanúšikov britskej kráľovskej rodiny na dva tábory. Niekedy sa ich slovné prestrelky nevyhnú škaredým urážkam:

"Práve som obdržala krátky telefonát, v ktorom nám všetkým poďakovali za našu snahu a prácu počas posledných dvoch rokov. Obaja zneli veľmi vďačne a sú šťastní, že majú našu podporu. Som poctená, že som sa mohla stať poslíčkom ich vďaky," napísala nadšene Dani. Avšak urobila tak prostredníctvom účtu, ktorý si v minulosti nepekne kopol nielen do brata princa Harryho, ale aj do jeho manželky Kate. Príspevky sú síce dnes už súkromné, no denníku The Sun sa podarilo niektoré z nich získať. V nich označovali vojvodkyňu Kate Middleton za "štetku s konským ksichtom, čo žije v tieni mŕtvej ženy," narážajúc na jej štíhlu postavu a matku jej manžela, princa Williama, ktorého sa neštítili označiť za kreténa. Urážlivé tweety si môžete pozrieť v galérii TU.

Inkriminovaný účet bol pre verejnosť zablokovaný a jeho obsah je k nahliadnutiu až po schválení administrátorom:

Twitter/Just Harry

​Asi najďalej zašli, keď urazili samotnú kráľovnú a jej rodinu označili za bandu pedofilov a rasistov, ktorú je nutné okamžite rozpustiť. Príspevky zároveň autori označili hashtagom SussexSquad, ktorý ako prvý použil princ Harry na označenie svojich fanúšikov. Keď celú ošemetnú situáciu pochopila aj Trin, okamžite sa od škaredých komentárov dištancovala s tvrdením, že účet fungoval ako otvorené fórum, a ona nemala moc nad tým, kto a čo tam napíše.

Pár vojvodov zo Sussexu sa iba pred pár dňami zúčastnil online rozhovoru o nástrahách digitálneho sveta. Azda nechtiac sa však stali súčasťou toho, ako slušné digitálne prostredie vyzerať nemá:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

This week, we were joined by young leaders from #TeamQCT and The Duke and Duchess of Sussex, President and Vice-President of QCT, to explore how young people are resetting the digital world for good, and driving mass positive change on a global scale. The Duke and Duchess were joined by @Brightonkaoma, founder of Agents of Change Foundation in Zambia; @hunterj, founder of @themancave_aus in Australia; Rosie Thomas, co-founder of @projectrockit in Australia; and @veekativhu, Study & Empowerment YouTuber and founder of ‘Empowered by Vee.’ The discussion was chaired by Chief Executive of QCT, Nicola Brentnall. To watch the full discussion, just click the link in our bio ? #TeamQCT . . . #queenscommonwealthtrust #inspiredaily #inspireyouth #youngleaders #changemakers #youngpeople #socialmedia #digitalworld #digitalforgood #socialforgood

Príspevok, ktorý zdieľa Queen's Commonwealth Trust (@queens_commonwealth_trust),

Mnohí sa na obranu Meghan a Harryho domnievajú, že o tomto prepojení ani netušili, no množstvo fanúšikov z druhej strany brehu, teda fanúšikov Kate a Williama, majú opačný názor. Dani Trin je totiž jednou z ôsmich zakladateľov tohto účtu, a tak sa domnievajú, že Meghan o tom veľmi dobre vedela, a vyslala tak vedome nenápadný odkaz kráľovskej rodine.

Súvisiace články

Najčítanejšie