Skoro jasno
22°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ben Cristovao šokoval fanúšikov! Okradli ho o poriadne drahé veci, TOTO je jeho reakcia!
Zdielať na
Hudba

Ben Cristovao šokoval fanúšikov! Okradli ho o poriadne drahé veci, TOTO je jeho reakcia!

Archívna reportáž

V ťažkých časoch, ktoré priniesla koronakríza, sa okrem súdržnosti a pokory, žiaľ, ukázali aj mnohé zlé ľudské vlastnosti. Či už sú to obchodníci s nekalými praktikami, alebo rovno zlodeji, ktorí neváhajú ľudí okrádať ani v predvianočnom čase. Svoje o tom už vie aj talentovaný český spevák a tanečník, ktorý sa so svojou skúsenosťou podelil na sociálnej sieti.

Multitalentovaný umelec Ben Cristovao (33) nemá práve najšťastnejšie obdobie. V uplynulých dňoch totiž prišiel hneď o niekoľko materiálnych veci, ktoré mal nielenže v obľube, ale zároveň s nimi prišiel aj o kus odvedenej práce. Sympatický spevák a tanečník však prekvapil svojim vyjadrením na sociálnej sieti. Napriek všetkému prekypuje optimizmom a pozitívnymi myšlienkami.

Ben sa v siahodlhom statuse na Instagrame fanúškom zveril, že ho pred pár dňami okradli neznámi páchatelia. Podľa jeho slov mu ukradli všetko technické vybavenie, ktoré používal na dennej báze a zároveň počítač, v ktorom mal uložené, no nezálohované nahrávky zo štúdia. "Ľudia sú zúfalejší a zúfalejší a tým pádom aj trúfalejší, ako kedykoľvek predtým. A ak nemáte také rozdávacie obdobie ako ja, dávajte si na veci pozor," píše v príspevku Ben, ktorému ukradli zároveň elektrický "presúvač" takzvaný Onewheel, tablet a malé prenosné kamery. A kým sa niektoré známe tváre pri podobnej situácii rozplačú a svoje nešťastie a hnev zvečnia, Benova reakcia je naozaj obdivuhodná.

Ben Cristovao sa pustil do spolupráce so slovenskými rapermi Egom a Simou. Vypočujte si "divočinu" s názvom Pumpa:

"Ľudom, ktorí ma vykradli samozrejme odpúšťam a necítim voči vám žiadnu zlosť ani hnev," prekvapuje ďalej v statuse Ben, avšak dodal, že ak niekoho na jeho hightech presúvadle uvidí, trest ho neminie. "Asi vás z neho nežne zhodím," napísal so žartu a pridal emotikon srdiečka. V jeho notebooku mal kus práce na jeho novom, už beztak oneskorenom projekte, avšak fanúšikom sľubuje, že výsledok bude o to lepší.

Ben sa s nepríjemnou skúsenosťou zveril fanúšikom na Instagrame, svojimi slovami na adresu zlodejov však mnohých prekvapil:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ben Cristovao (@bennycristo)

Na konci príspevku Ben prichádza k záveru, že všetko je zlé je na niečo dobré a nepríjemná skúsenosť ho niečomu priučila. "Táto skúsenosť však mala svoj dôvod a vytrénovala ma mať radosť nielen z vecí a financií, ktoré rozdať chcem, ale usmiať sa aj nad tými, ktoré rozdať nechcem," zamyslel sa Ben. A s jeho slovami sa nedá nič iné iba súhlasiť, pretože v dnešných dňoch viac, ako kedykoľvek predtým, sa na prvé priečky priorít dostávajú veci nehmotné, a tým je zdravie a blízkosť svojich milovaných.  

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie