Skoro jasno
23°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Fotka ako dôkaz?! TOTO má byť syn Karla Gotta, ešte nie je plnoletý!
Zdielať na

Fotka ako dôkaz?! TOTO má byť syn Karla Gotta, ešte nie je plnoletý!

Archívna reportáž

Najstaršia dcéra Karla Gotta prišla pred pár dňami so šokujúcim tvrdením. Jej otec mal podľa jej slov okrem štyroch dcér aj syna. Nebolo všaj jasné, či o jeho existencii vedel aj samotný Karel, no teraz prišla Dominika s fotkou, ktorá vraj má dokazovať, že o synovi vedel a boli v kontakte.

V prípade Dominiky Gottovej si už mnohí zvykli, že nič nemusí byť tak, ako sa zdá. Teraz ale prišla so skutočne závažným tvrdením, ktoré sa azda najviac dotýka vdovy po Karlovi Gottovi. Dominika totiž tvrdí, že syna splodil Karel práve počas vzťahu s Ivanou, keď mal popri nej aj milenku. Má ísť o istú Alicu Kovácsovú. Tá je ale manželkou hudobníka Ondřeje Havelku, s ktorým vychovávajú dve deti,dcéru Rozáliu (23) a syna Huga (11). Práve chlapec by vraj mal byť synom Gotta.

To síce Dominika nepotvrdila, no trvá na tom, že syn jej otca skutočne existuje. „Informáciu som získala od dvoch dôležitých osôb v živote môjho otca, ktoré mi potvrdili, že máme brata," napísala redakciám českých médií Dominika. Aby dodala svojim slovám vážnosť, priložila k správe aj túto fotografiu, kde je Gott skutočne zachytený s dieťaťom. To ale má na tvári masku.

K odhaleniam prišlo počas písania tejto knihy:

Portál expres.cz zistil, že ide o fotku z roku 2013 z bytu pani Kovácsovej. To by presne sedelo s vekom jej syna Huga, o ktorom ale doteraz nikto nepochyboval, že je potomkom Ondřeja Havelku. "Dotyčný chlapec nie je plnoletý a veľmi sa nepoznáme, videli sme sa len sporadicky. Myslím si ale, žeby verejnosť mala vedieť, že môj otec, Karel Gott, mal aj vytúženého syna. A to so ženou, ktorá bola jeho celoživotnou múzou. Poskytovala mu to, čo inde nedostával," povedala Dominika a zjavne si kruto rypla do Ivany Gottovej. Tá sa k celému prípadu odmietla vyjadriť, ako jej hovorkyňa povedala: "Pani Gottová sa k Dominike nevyjadruje".

Toto je Gottova dlhoročná milenka a údajná matka jeho syna, s ktorým sú na fotke spolu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alice Kovacsova (@alicekovacsova)

Pravdou je, že keď Gottovi Ivana vzťah s Kovácsovou zatrhla, tá sa začala o to viac verejne chváliť fotkami a videami z jej vzťahu s Karlom. "Na priamu otázku, či je jej syn aj synom môjho otca, odpovedala, že nevie, komu by odpoveď pomohla, alebo koho by potešila. Informáciu teda nevyvrátila. Následne poskytla kolegom v redakcii fotku, na ktorej je dotyčný chlapec odfotený s mojím otcom," prezradila Dominika zákulisie písania knihy "Posledné roky s Karlom", ktorú práve usilovne propaguje. Aj preto ľudia jej slová spochybňujú a myslia si, že ide len o marketingový ťah. Isté je, že sa jej podarilo rozvíriť vody a ľudia budú zvedaví, kým sa tvrdenie nepotvrdí, či nevyvráti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie