Zatiahnuté
11°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Svadba sa blíži! Zaľúbenci premýšľajú triezvo a podpísali predmanželskú zmluvu!
Zdielať na

Svadba sa blíži! Zaľúbenci premýšľajú triezvo a podpísali predmanželskú zmluvu!

Archívna reportáž

Predmanželská zmluva nie je medzi bežnými smrteľníkmi bežným dokumentom pred svadbou, a už vôbec neznie romanticky. Známe tváre a najmä bohatí ľudia však riešia tento dokument úplne bežne, pretože aj tá najväčšia láska môže jedného dňa vyhasnúť a zemniť sa na neľútostný boj. A asi iba málokto by chcel dať polovicu svojho obrovského majetku osobe, ktorú nemôže ani cítiť.

Najstaršie z detí Beckhamovcov, 21-ročný Brooklyn, podpísal so svojou snúbenicou Nicolou Pletz (25) predmanželskú zmluvu. Zdá sa, že napriek relatívne nízkemu veku sú obaja vo veciach financií ostražití a podľa zdroja denníka The Sun sa dohodli, že v prípade rozvodu odídu len s tým, čo počas trvania manželstva do neho vložili.

Brooklyn Beckham a jeho snúbenica, herečka a milionárska dedička Nicole Peltz, sa napriek láske, ktorú si neustále dokazujú na sociálnych sieťach, rozhodli pre veľmi vážny, no rozumný krok. Po nedávnych zásnubách už chystajú prvé detaily na svadbu, ktorá by sa mala uskutočniť už budúci rok 2021, a medzi praktické záležitosti patrí v ich prípade aj predmanželská zmluva. Napokon, obaja zaľúbenci sú z prominentných rodín, a vo svete slávnych a bohatých sa nejedná o nič výnimočné.

David a Victoria žijú v harmonickom manželstve už 20 rokov, ich idylku dotvárajú štyri ukážkovo vychované deti, a tak sú Beckhamovci pre mnohých ľudí vzorom. Avšak aj majster tesár sa občas utne a nedávno sa David zaslúžil o poriadny prešľap:

"Predmanželská zmluva možno neznie veľmi romanticky, ale v Amerike je to celkom bežné," vysvetlil zdroj z okolia páru. "V rodine Nicole má každý jeden člen klanu so svojím partnerom podobnú zmluvu," prezrádza zdroj a je teda zrejmé, že návrh na zmluvu prišiel práve z rodiny 25-ročnej Nicole. Meno Peltz je síce u nás oveľa menej známe než Beckham, avšak otec budúcej nevesty patrí medzi 500 najbohatších ľudí na svete, a jeho majetok predstavuje 1,7 miliardy dolárov.

Avšak rodičia Brooklyna, Victoria a David, nie sú vôbec nejakí chudobní príbuzní, s odhadovaným majetkom 1 miliardy majú taktiež čo ponúknuť. "Brooklyn má skúsenosti, že sa na neho lepili ženy, len aby sa dostali do rodiny. Je preto šťastný, že úspešná a bohatá Nicole to nepotrebuje a ľúbi ho pre jeho osobnosť," tvrdí zdroj a zároveň dodáva, že Nicole už dokonca zmluvu podpísala. V nej je jasne definované, že prípade neželaného rozvodu odíde každý z manželstva s tým, čo do neho vložil. "To zahŕňa aktíva a nehnuteľnosti. Peniaze na účtoch majiteľa nezmenia," dodáva zdroj.

Snúbenci nedávno oslávili prvé výročie ich lásky, zaľúbený Brooklyn pri tejto príležitosti už po niekoľkýkrát vyznal americkej kráske svoje city na sociálnej sieti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @brooklynbeckham

Otec budúcej nevesty Nelson Peltz je americký biznismen v oblasti investícii. Spolu s ďalšími dvoma partnermi je zakladateľom Trian Fund Management s hodnotou až 10 miliárd dolárov. Brooklyn Beckham a herečka Nicola Peltz sa prvýkrát stretli na populárnom hudobnom festivale Coachella v Kalifornii v roku 2017. O rok neskôr boli už oficiálne pár a mnohých prekvapili relatívne rýchlymi zásnubami v júli 2020 po 11 mesiacoch randenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie