Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Žiadne plastiky, ani botox! TOTO je vraj tajomstvo krásy JLo, má to v kuchyni každý!
Zdielať na

Žiadne plastiky, ani botox! TOTO je vraj tajomstvo krásy JLo, má to v kuchyni každý!

Archívna reportáž

Slávna americká speváčka a herečka, ktorá si drží miesto na výslní už viac ako dve desaťročia, potvrdzuje známe heslo, že vek je len číslo. Nemá problém zverejniť ani fotografiu, kde je detail na jej tvár bez make-upu. Mnohé ženy i muži obdivujú jej krásnu pleť bez vrások. A to je aj dôvod, prečo dostáva často otázky týkajúce sa jej pleti a čo pre jej dokonalý vzhľad robí.

Latino kráska Jennifer Lopez (51) striktne vyvracia špekulácie o tom, že by mala za sebou plastické operácie, či botox.  V rozhovore pre magazín XXX sa radšej podelila so svojimi skúsenosťami a dala ženám aj cenné rady, ako ostať svieža a mladistvá bez chirurgických zásahov aj po päťdesiatke.   

Jennifer Lopez od začiatku svojej kariéry dbala na perfektný make-up. No vyzerá rovnako dobre aj bez make-upu, čo veľakrát ukázala, či už vo filmoch, alebo v bežnom živote. Nebojí sa ani starnutia, verí, že „krása nemá dátum spotreby.“ Myslí si, že jej krásna pleť nie je dôsledok žiadneho zázraku. "Ľudia sa ma vždy pýtajú na moju pokožku," konštatuje. "Musím povedať, že mám dobré gény. Moja mama a moja babička mali krásnu pleť, takže som bola požehnaná v tomto smere. Nemala som žiadne plastické operácie, injekčné výplne alebo niečo podobné," prezradila základnú príčinu jej krásy. 

Od jedného z prvých megaúspešných hitov Jlo ubehlo už viac ako 20 rokov. Pozrite si videoklip k piesni If you had my love, ktorý je dôkazom toho, že sa odvtedy príliš nezmenila:

Ale uvedomuje si aj to, že len dobré gény nestačia. Jennifer Lopez má niekoľko dobrých návykov, ktoré jej pomáhajú udržať mladistvý vzhľad aj po päťdesiatke. "Tiež si určite myslím, že krása vychádza zvnútra, musíte mať svoju myseľ, dušu, telo a ducha v synchronizácii," hovorí s presvedčením. "Pevne verím meditácii a tomu, že keď ste šťastní a cítite radosť a lásku, môžete vyžarovať krásu," upresňuje táto temperamentná kráska, čo je pre ňu v živote dôležité. A nezabudla pridať aj ďalší tip: "Tip číslo jeden je vždy dostatok spánku. Neviem ako to dostatočne zdôrazniť." Snaží sa spať aspoň osem hodín denne a, samozrejme, celkovo dbá na zdravý štýl života.

Iba málokto by Jennifer Lopez tipoval 51 rokov. Na krásu má, zdá sa, patent a ten využíva aj pri svojej vlastnej kozmetickej značke:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Samozrejme sa JLo pravidelne už od mladosti o svoju pleť stará. Nikdy ju nezabúda vyčistiť, hydratovať a chrániť pred slnkom. Robí to rutinne už od svojich 20 rokov. To je základ, ale používa aj dobré krémy. „Vyskúšala som všetko, aj veľa drahých produktov. Potom som sa vrátila späť k tajomstvám, ktoré mi hovorila mama, keď som bola mladá,“ prezradila. „Napríklad to, ako olivový olej vyživuje vlasy, pleť, nechty, celé telo. Je to ako prírodní magická ingrediencia,“ upresnila. Svoje skúsenosti sa rozhodla zúročiť vo vlastnej kozmetike pod jej menom. „Keď vytvoríte značku, je to ako záväzok voči ľuďom,“ vyznala sa. Značka JLo má luxusný vzhľad a sľubuje pritomkvalitu za cenu, ktorú si väčšina žien môže dovoliť. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie