Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Matka a dcéra?! Dievčatko už vyrástlo a s mamou sú ako dvojičky!
Zdielať na

Matka a dcéra?! Dievčatko už vyrástlo a s mamou sú ako dvojičky!

Archívna reportáž

V prípade dcéry predstaviteľky Pravej blondínky sa dá hovoriť až o neuveriteľnej hre genetiky. A pyšná mama sa ňou rada pochváli pri každej možnej príležitosti. Mladá slečna je totiž nielen pekná, ale zároveň aj pracovitá a vzdelaná. Už druhým rokom študuje na jednej z najzvučnejších amerických univerzít v Berkeley a zarába si slušné peniaze ako influnecerka na sociálnych sieťach. Sem tam pomôže s reklamou aj svojej mame.

Herečka Reese Witherspoon (44) nedávno predstavila kolekciu vianočného oblečenia vlastnej značky a na pomoc pri jej propagácii si prizvala svoju najstaršiu dcéru, 21-ročnú Avu. V typických červeno-bielych pletených svetroch vyzerajú mama a dcéra a ako dvojičky, napriek tomu, že ich delí 23-ročný vekový rozdiel.

To, že sa mama a dcéra na seba náramne podobajú nie je žiadna novinka, avšak čím je Ava staršia, tým je podoba výraznejšia a črty jej otca, taktiež veľkého hollywoodskeho fešáka, herca Ryana Phillipa, sa pomaličky strácajú. Ava zároveň trávi s mamou Reese oveľa viac času ako s otcom, a tak si možno nevedomky prisvojila mamin pekný úsmev, vždy dokonalý mejkap a typické pózy. Reese navyše vyzerá ako by zázrakom z roka na rok mladšie a tak sa rozdiely medzi dvoma dámami stále viac vytrácajú.

Pozrite si scény z filmu Veľmi nebezpečné známosti vo videoklipe k piesni Colorblind, v ktorom sa rodičia mladej Avy dali dokopy:

"Okej, je pravda, že som ju musela prosíkať, aby si obliekla rovnaký vianočný sveter ako ja. Ale tak, nie je to zlaté?" napísala s humorom jej vlastným Reese pod fotografiu s dcérou. Na nej stoja so šálkou horúceho nápoja v spomínaných svetroch na priedomku herečkinej luxusnej rezidencii v Kalifornii. V nej býva Reese spolu so svojim druhým manželom, umeleckým agentom Jimom Tothom a ich spoločným synom Tenneseem (8). Fotku okomentovalo okrem množstva fanúšikov aj veľa známych tvárí. V komentároch sa medzi inými objavila aj modelka Cindy Crawford, herečky Selma Blair či Jennifer Garner. "Paráda! Dvojičky!!! Ste krásne dámy, ľubim vás," komentovala ďalšia hviezdna herečka Drew Barrymore.

Podoba mamy Reese s dcérou Avou vyráža dych. Napriek 23-ročnému rozdielu vyzerajú skôr ako sestry:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Reese Witherspoon žije v manželstve so spomínaným Jimom Thtotom od roku 2011. Avšak najviac sa do povedmia verejnosti zapísalo jej manželstvo s hercom Ryanom Phillipom (46), ktorého spoznala práve pri nakrúcaní  filmu Veľmi nebezpečné známosti, ktorý ich koncom 90. rokov vystrelil medzi smotánku. Reese a Ryan sa brali relatívne mladí v roku 1999, v tom istom roku zároveň privítali spomínanú dcéru Avu. V roku 2003 sa im narodil syn Deacon, ktorý má dnes už 17 rokov a snaží sa preraziť vo svete hudby.

Na niektorých fotkách na prvý pohľad nie je jasné, či je to Reese alebo Ava:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Manželstvo Ryana a Reese sa však pre "neprekonateľné rozdiely" v roku 2008 skončilo rozvodom. Kým sa herečka relatívne rýchlo opäť usadila, Ryanovi jeho ďalšie vzťahy príliš nevychádzali. S poslednou partnerkou Paulinou Slagter sa po piatich rokoch a ohlásených zásnubách v roku 2016 rozišli a odvtedy sa po jeho boku vážnejšia známosť neobjavila.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie