Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Najšialenejší darček! TOTO dala Jasmina Rytmusovi a ľudia nechápu!
Zdielať na

Najšialenejší darček! TOTO dala Jasmina Rytmusovi a ľudia nechápu!

Archívna reportáž

Vianoce sa nezadržateľne blížia a zrejme už aj tí najväčší ignoranti sa zamýšľajú nad tým, že je čas riešiť darčeky. S hrozbou lockdownu v pätách navyše zavládla panika, obchody praskajú vo švíkoch a eshopy nestíhajú. Evidentne ale tento problém neriešia manželia Vrbovskí, Jasmina má toho zrejme nakúpeného toľko, že niektoré darčeky vytiahla už teraz.

Ktovie, aké darčeky si dávajú ľudia, ktorí majú, alebo môžu mať, hocičo materiálne, na čo si len pomyslia. Jasmina a Patrik Vrbovskí sa obdarúvajú počas celého roka, ako sa radi pochvália aj na fotkách z nákupov najmä z ich milovanej Viedne. Tam pravidelne vymetajú tie najluxusnejšie obchody, kde sa účet šplhá na tisíce. No je možné, že potom na Vianoce prídu na rad práve úplne iné darčeky, symbolické či vtipné.

Jasmina aj Rytmus sú povestní svojim zmyslom pre humor, pričom nemajú problém robiť si žarty aj sami zo seba, čo je typické pre ľudí so zdravým sebavedomím. A tak aj darček, ktorým aktuálne Jasmina potešila manžela, by možno niekoho urazil, no on presne naopak.

Jasmina mala plány aj na veselú online reláciu:

​Rytmus sa pochválil na Instagrame fotkou, pri pohľade na ktorú musel človek chvíľu premýšľať, čo to vlastne vidí. Ale odpoveď je jasná - burrito! "Moja manželka presne vie, aké darčeky ma potešia. P.S. Ešte mám aj deku čo vyzerá ako pizza," napísal k fotke s kopou smajlíkov Rytmus. Treba uznať, že efekt mexickej placky je skutočne dokonalý a do zabaleného rapera si len zahryznúť!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Podľa komentárov sa burrito deka za zhruba 30 eur mimoriadne páčila a vyzbierala aj nadpriemerný počet srdiečok. Ktovie, či má niečo podobné pripravené pre svoju drahú manželku aj Rytmus. Ak áno, iste sa tým nezabudnú pochváliť na sociálnej sieti. Obaja totiž veľmi radi svojich fanúšikov zabávajú, Jasmina dokonca aj vo forme vtipných scénok v spolupráci s Matejom Zrebným. Možno raz zakomponujú aj "burytmo", ako Rytmusa v deke jeden z fanúšikov vtipne pomenoval.

Súvisiace články

Najčítanejšie