Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Žúr v exotike! Dara Rolins TAKTO oslávila 48. narodeniny!
Zdielať na

Žúr v exotike! Dara Rolins TAKTO oslávila 48. narodeniny!

Archívna reportáž

Jedna z najúspešnejších slovenských speváčok už roky dokazuje, že vek pre ňu nie je smerodajným údajom. Nielen jej fyzický zjav, ale aj jej mentálne nastavenie robia Daru Rolins z roka na roka mladšou a spokojnejšou, čo dokazuje to pravidelne fotografiami na sociálnych sieťach. Teraz fanúšikov potešila zábermi z exotickej destinácie, kde oslávila svoje 48. narodeniny. Jej druhý domov, indonézsky ostrov Bali, to však tentokrát nebol.

Speváčka Dara Rolins oslávila svoje nedávne pondeľňajšie narodeniny na exotickom ostrove Zanzibar, ležiacom na východnom pobreží Afriky. O teplo má vďaka geografickej polohe ostrova postarané, a tak mohla na sociálnej sieti opäť predviesť svoju ukážkovú figúru v plavkách. Tej istotne neuškodila ani narodeninová torta, ktorú pre ňu upiekol personál lokálnej reštaurácie.

Podľa príspevkov na Instagrame to však vyzerá, že sa Dara rozhodla osláviť svoje 48. narodeniny poriadnou dámskou jazdou. Pravdou je, že na Slovensku a ani v jej dlhoročnom bydlisku v Česku by kvôli prísnym opatreniam podobnú akciu usporiadať nemohla. Využila tak svoje možnosti a najmä cestovateľského ducha a vyrazila do ďalekých krajov. V Tanzánii, ku ktorej patrí aj ostrov Zanzibar, sú čísla v súvislosti s ochorením COVID-19 relatívne nízke, a tak sa Dara nemusí obávať žiadnych zákazov.

Dara prekypuje pozitívnou energiou, no nebojí sa rozprávať aj svojich osobných pocitoch a obavách. Najdôležitejšie je podľa nej užívať si každý jeden deň života, nech je akýkoľvek:

"Rozhodli sme sa takmer zo dňa na deň a vyrazili ku kamarátom a ja som oslávila nezabudnuteľné narodky na safari. Ďakujeme, že je okolo nás toľko skvelých ľudí všade, kam sa pohneme," napísala k sérii fotografií z oslavy Dara. Jej známi, ktorí na ostrove prevádzkujú ubytovacie zariadenie, pripravili speváčke v miestnej reštaurácii príjemné prekvapenie. Na prípitok nechýbalo vychladené šampanské a narodeninová torta. Ako bonus jej miestni zaspievali tradičnú zanzibarskú narodeninovú pieseň, zábava neskôr pokračovala tancom pri romantickom západe slnka s pohárikom šampanského v ruke. Veľkolepú oslavu zakončila dobrodružstvom na safari, s tými najkrajšími scenériami, aké Afrika ponúka.

Dara oslávila narodeniny na exotickom Zanzibare a fotkami z oslavy sa pochválila na sociálnej sieti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Spoločnosť robili Dare kamarátky a jej 12-ročná dcéra Lola, ktorá sa každým rokom čoraz viac na mamu podobá. V komentároch jej okrem množstva fanúšikov zablahoželali aj známe tváre. Nechýbala medzi nimi ani česká modelka a manželka Paľa Haberu, Daniela Peštová, a taktiež slovenská modelka Andrea Verešová, ktorá ju v komentári označila rovno za kráľovnú. Dare treba okrem skvelej vizáže uznať aj to, že si dokáže život užívať plnými dúškami a šíriť okolo seba pozitívnu energiu, čím je už priam povestná.

Súvisiace články

Najčítanejšie