Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Svadobné šaty?! Speváčka spôsobila šialenstvo TOUTO fotkou!
Zdielať na
Hudba

Svadobné šaty?! Speváčka spôsobila šialenstvo TOUTO fotkou!

Archívna reportáž

Od existencie sociálnych sietí to musí ísť z paparazzmi všade na svete od desiatich k piatim. Celebrity si dobrovoľne púšťajú verejnosť do svojho života a pritom môžu určovať, do akej miery to dovolia. Aj keď sa ešte vždy sa nájdu takí, ktorí si súkromie vážia, mnohé známe tváre si hru na mačku a myš užívajú. Medzi majsterky v kamufláži sa radí aj známa americká speváčka hitu Shake it off.

Fanúšikovia 30-ročnej speváčky Taylor Swift sú vo vytržen. No nielen preto, že ich prekvapila novým albumom, ale pridala aj tajomný odkaz v podobe fotografie na sociálnej sieti. Na ňom má na sebe oblečené svadobné šaty, ktoré sú v oblasti bruška podozrivo voľné.

Speváčka Taylor Swift zdieľa so svetom iba pramálo informácii ohľadom svojho súkromia. Avšak jej veľkou záľubou je podsúvať svetu určité indície vo videoklipoch k piesňam a tým mnohých často privádza do rozpakov. Nedávno spustila šialenstvo, keď znenazdajky oznámila, že jej nový album Evermore vyjde už o pár dní. Na Instagram však pridala opäť záhadnú fotografiu, kde je oblečená v šatách pripomínajúcich svadobné a na Taylor nezvyčajne voľných.

Taylor Swift sa vo videoklipe k piesni Cardigan ocitla v rozprávkovom svete prírody, výsledok je očarujúci:

"Dnes večer príbeh pokračuje, pretože o polnoci vyjde môj nový videoklip k piesni Willow," napísala k fotografie a poďakovala tímu kreatívcov, s ktorými spolupracovala. V popise k fotke sa vyjadrila relatívne stroho a nenaznačila nič o budúcej alebo skutočnej svadbe, a tak nechala fanúšikom voľný priestor na špekulácie. Napriek tomu, že šaty istej prestížnej značky za necelých 3000 dolárov nie sú určené primárne pre nevesty, rozhodne tak pôsobia. "Úprimne, vôbec by ma neprekvapilo, ak by Taylor takto oznámila jej manželstvo a v novom videoklipe k piesni Willow oznámila, že má utajenú dcérku menom Willow," komentovala na Twitteri jedna z fanúšičiek. Narážala tak na fakt, že v piesni s názvom "Betty" prezradila pred časom meno dcérky jej kamarátky, herečky Blake Lively a jej manžela Ryana Reynoldsa.

Taylor Swift príspevkom na sociálnych sieťach rozpútala vášnivú diskusiu, mnohí si myslia, že v novom videoklipe odhalí, že sa potajme vydala za partnera Joea Alwyna:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Taylor Swift (@taylorswift)

Speváčka Taylor Swift (30) má po svojom boku 29-ročného britského herca menom Joe Alwyn, ktorý zahviezdil aj vo filmoch Favortika či Mária, kráľovná Škótska. Dvojica spolu randí už od roku 2016, avšak svoje súkromie si veľmi strážia. No speváčka má zároveň skvelé marketingové zmýšľanie, keďže čriepky svojho súkromia odhalí väčšinou v textoch piesní alebo v jej videoklipoch. Zvedaví fanúšikovia sa tak mohli viac o jej citoch dozvedieť v zamilovaných piesňach na albumoch Reputation (2017) a Lover (2019). Mnohí sú preto na ihlách, čo odhaľuje najnovší videoklip k spomínanej piesni Willow.

Súvisiace články

Najčítanejšie