Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Toto nečakal! Po žiadosti o ruku prišla odpoveď až o 20 minút!
Zdielať na

Toto nečakal! Po žiadosti o ruku prišla odpoveď až o 20 minút!

Archívna reportáž

Americký herec označovaný dlhé roky za najsexi starého mládenca v Hollywoode dnes žije v sporiadanom manželstve po boku špičkovej právničky a oduševnenej bojovníčky za ľudské práva. Mnohé fanúšičky, ale aj mužský priaznivci herca ešte dnes krútia hlavami nad jeho náhlou zmenou názoru na manželstvo a stabilný vzťah, ktoré si prešedivelý seladón nechcel dlhé roky za žiadnu cenu pripustiť..

Herec George Clooney dnes tvrdí, že jeho 42-ročná manželka Amal mu zmenila život od samých základov už od ich prvého stretnutia. Po šiestich rokoch manželstva priznal, že mu prvýkrát v živote boli potreby iného človeka prednejšie ako potreby jeho samého. V živom rozhovore pre CBS popísal aj to, ako sa natrápil počas zásnub s Amal.

George Clooney bol pre mnohé ženy obrovskou výzvou, čím vlažnejší bol jeho vzťah k manželstvu, tým prestížnejšou korisťou sa v očiach niektorých žien stal. Napokon si jeho srdce získala v roku 2014 právnička Amal Allamudin a podľa jeho vlastných slov mu otočila život naruby, avšak k lepšiemu. Svedčí o tom aj skutočnosť, že sa k oltáru ponáhľali už päť mesiacov po ich nečakaných zásnubách a o dva roky neskôr sa dočkali utešených dvojičiek, chlapca Alexandra (3) a rovnako starej Elly. "Niet pochýb o tom, že Amalina prítomnosť v mojom živote všetko zmenila. Bolo to pre mňa po prvýkrát, keď všetko čo urobila a všetko okolo nej bolo dôležitejšie ako čokoľvek o mne," opisuje svoje pocity zamilovaný 59-ročný otec dvoch detí.

V rozhovore porozpráva George Clooney o tom, ako sa zo starého mládenca stal zo dňa deň manžel a otec dvojičiek:

Pravdou je, že náhla zmena jeho životnej ideológie prekvapila aj mnohých z jeho najbližších kruhov. Avšak zažil si aj on moment, keď mu na chvíľu zovrelo hrdlo. Zdá sa, že si Amal vychutnala pocit víťazstva nad neskrotným mustangom. Keď ju herec so všetkou pompou požiadal na kolenách o ruku, trvalo jej dlhé minúty, kým povedala svoje áno. "Nikdy sme nehovorili o manželstve, keď sme spolu randili. A tak som sa jej z ničoho nič opýtal, či si ma vezme. Trvalo jej dlho, kým povedala áno. Kľačal som na kolene dlhých 20 minút a nakoniec som jej povedal, že mi už z toľkého čakania asi vyvalí bok," opisuje George romantické, no napínavé chvíľky spred šiestich rokov. Napokon však všetko dobre dopadlo, ba ešte lepšie ako obaja očakávali.

Amal aktívne bojuje za slobodu médií po celom svete a svoje právne zručnosti poskytuje pre mnohé organizácie:

Aj narodenie dvojičiek bolo totiž podľa jeho slov úplne neplánované dielo matky prírody. "Bol som pripravený na jedno dieťa. Predsa len, som už starší. A odrazu boli dve. Bolo pre mňa ťažké vtedy niečo povedať, len som tam tak stál ako obarený a pozeral sa na ten kus papiera," spomína na návštevu lekára so svojou manželkou Amal. George Clooney bol v minulosti už raz ženatý, a to v roku 1989 s herečkou Taliou Balsam, avšak po troch rokoch sa ich bezdetné manželstvo rozpadlo. Odvtedy si pestoval imidž neskrotného muža a niekoľkokrát o sebe vyhlásil, že sa už nikdy neožení. Svoje zásady síce porušil, no vďaka tomu žiari šťastím po boku Amal a ich dvoch rozkošných detí, bez ktorých by bol jeho život asi o poznanie smutnejší.

Súvisiace články

Najčítanejšie