Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Veľký podraz voči Bradovi! Angelina prezradila ich synovi, čo sa nemal nikdy dozvedieť!
Zdielať na

Veľký podraz voči Bradovi! Angelina prezradila ich synovi, čo sa nemal nikdy dozvedieť!

Archívna reportáž

Nepekné rozvodové konanie Brada Pitta (56) s Angelinou Jolie (45) sa ťahalo dlho, kým bolo minulý rok konečne ukončené. Doteraz ešte ale bývalý pár rieši deti. A tých majú neúrekom. Svoje vlastné tri a adoptované taktiež tri. Na adopciách trvala najmä Angelina, nebrala pritom do úvahy vcelku rozumné námietky Brada. A práve tie sa stali neskôr veľkým problémom.

Nebolo jednoduché skĺbiť pracovné zaťaženie slávnych hviezd a rodičovské povinnosti. Ponuky na filmovanie sa tak Angeline Jolie, ako Bradovi Pittovi hrnuli zo všetkých strán. Obaja herci tak spolu s deťmi kvôli filmovaniu často menili miesta pobytu. Najmä pre Brada bol tento spôsob života veľmi vyčerpávajúci a zrejme to bolo aj hlavnou príčinou nezhôd manželov.

Zrejme, aby sa rozptýlil, začal piť až za hranicu akceptovateľnosti, čo sa Angeline nepáčilo. Hysterické scény boli takmer na dennom poriadku. Do úlohy jej ochrancu sa postavil najstarší adoptovaný syn Maddox Chivan (19). Konflikt v lietadle medzi ním a Bradom bol poslednou kvapkou a pohár pretiekol. Angelina podala žiadosť o rozvod. A bola proti tomu, aby sa Brad stretával s deťmi, čo ho, samozrejme, veľmi trápilo. Dokonca podstúpil aj protialkoholickú liečbu, len aby nemala dôvod zakazovať mu styk s nimi.

Angelina by zrejme bola najradšej, ak by ju Brad nechal s deťmi na pokoji, dokonca sa vzdala akéhokoľvek výživného:

​Zrejme, aby si čerstvo 17-ročného Paxa postavila na svoju stranu, pred tromi mu prezradila, že ho Pitt nechcel adoptovať. Pax, ktorého si napokon predsa len ako 3-ročného vo Vietname adoptovali, mu to vraj nevie odpustiť - niet pochýb, že jeho život mohol vyzerať úplne inak, ak by sa nestal synom slávnych milionárov.  Z nehostinného prostredia sirotinca sa odrazu dostal do luxusného sveta bohatého hviezdneho páru. Angelina v tom čase čakala prvé dieťa s Bradom a on si nemyslel, že je vhodný čas na adopciu. Naviac ho rozčúlilo, keď Angelina vyhlásila, že malý Pax ju potrebuje viac ako ich očakávané dieťa, ako uviedli v časopise US Week.

​Najlepšie si Brad Pitt podľa všetkého vychádza so svojou najstaršou dcérou Shiloh (15), s ktorou rieši aj jej problémy s rodovou identitou. Táto jemu veľmi podobná dievčina sa údajne cíti byť od svojich dvoch rokov chlapcom s menom John a nosí výlučne len chlapčenské oblečenie. Narodila sa v Afrike, rovnako ako aj jej adoptívna o rok staršia čierna sestra Zahara. K tej si Pitt už našiel cestu. Dvojčatá Vivienne Marcheline a Knox Léon majú 12 rokov a zdá sa, že problémy rodičov až tak nevnímajú. Zatiaľ sa bývalý manželský pár Pitt-Jolie nedohodol, ako si rozdelí výchovu detí, ktoré ešte nedosiahli plnoletosť. To nechajú rozhodnúť súd, no je dosť pravdepodobné, že dohoda sa nebude rodiť ľahko, čo je zrejmé už z toho, ako dlho to trvá.

Súvisiace články

Najčítanejšie