Jasno
15°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tak tomuto sa povie talent! Mladý Beckham TAKTO zaspieval a ľudia žasnú!
Zdielať na

Tak tomuto sa povie talent! Mladý Beckham TAKTO zaspieval a ľudia žasnú!

Archívna reportáž

Členovia rodiny slávneho anglického futbalistu a bývalej členky skupiny Spice Girls sa na sociálnych sieťach tešia mimoriadnej popularite. Pre fanúšikov rodinky Beckhamovcov je ich idylický vzťah inšpiráciou, a aj vo výchove o ich štyroch spoločných potomkov idú mnohým rodičom príkladom. Pozornosť sa sústredí práve na ich troch synov, Romea, Brooklyna a Cruza. Práve posledný menovaný pred pár dňami svojím skrytým talentom poriadne prekvapil.

Hrdá mama Victoria Beckham na profile sociálnej siete zverejnila krátke video, na ktorom je v hlavnej úlohe najmladší z jej synov, 15-ročný Cruz. Na prvý pohľad by si ho mnohí mohli pomýliť so známym americkým spevákom Justinom Bieberom. A to nielen vďaka jeho výzoru a typickému imidžu, ale najmä vďaka jeho speváckemu výkonu.

Cruz Beckham, zdá sa, zdelil záľubu v hudbe a speve po svojej mame Victorii, ktorá bola v 90. rokoch členkou úspešnej dievčenskej hudobnej formácie Spice Girls. Hudbe sa však už nevenuje dlhé roky, a ako milovníčka módy sa rozhodla presedlať na módne návrhárstvo. Zdá sa však, že svoje deti v hudbe podporuje, o čom svedčí video z Instagramu, na ktorom Cruz predviedol celkom slušný spevácky výkon. Teda až pokým ho celkom nevyberane neprerušil spevom jeho slávny otec.

Cruz Beckham zaspieval pieseň You send me z roku 1955 od amerického speváka Sama Cooka. Vypočujte si originál vo videu dole a porovnajte s výkonom nádejného mladého speváka:

"Spieval ako anjel, pokým sa k nemu nepridal jeho otec," napísala k príspevku Victoria a pridala vysmiaty smajlík. "Založte tomu chlapcovi kanál na Youtube," komentoval jeden z fanúšikov. "Cruz znie ako Justin Bieber. Jeho otec skôr ako Donny Osmond," komentoval so smajlíkom ďalší z fanúšikov a na podobnosti s americkým spevákom hitu Love Yourslef či Baby sa zhodli mnohí. Srdiečkom a smajlíkom okomentovala Cruzov výkon aj niekdajšia Victoriina kolegyňa zo Spice Girls, speváčka Melanie C.

Hrdá mama Vicktoria Beckham na svojom Instagrame zdieľala spievajúceho syna Cruza a jeho výkon si pozrelo viac ako tri milióny sledovateľov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Speváčka Victoria Beckham je za už bývalého úspešného futbalistu Davida Beckhama šťastne vydatá dlhých 20 rokov. Vychovávajú spolu štyri deti, dospelého 21-ročného syna Brooklyna, Romea (17), spomínaného Cruza (15) a 8-ročnú Harper.

Súvisiace články

Najčítanejšie