Skoro jasno
15°
Bratislava
A je to vonku! Soňa Skoncová prezradila, akého pohlavia bude jej bábo!
Zdielať na

A je to vonku! Soňa Skoncová prezradila, akého pohlavia bude jej bábo!

Archívna reportáž

Krásna jojkárska moderátorka Soňa Skoncová sa pred zhruba tromi mesiacmi pochválila, že so snúbencom Robom Reisom čakajú bábätko. A deň svojich narodenín, teda 30. november, si vybrala za dobrý termín, aby svetu oznámila, aká farba bude hrať v detskej izbičke prím.

Sú spolu celý život, dalo by sa povedať, a konečne nastal čas, aby Soňa Skoncová a Robo Reis korunovali svoju lásku aj tým najkrajším darom, aký môže z lásky vzniknúť. Hoci tomu mala predchádzať svadba, keďže sa minulý rok zasnúbili, korona rozhodla inak. A ako už je známe, v časoch korony sa mimoriadne dobre darí bábätkám, ktoré prichádzajú na svet aj medzi celebritami doslova jedno za druhým.

Aj v JOJke sa tento "korona-tehotenský vírus" uchytil veľmi úspešne, zasiahol intentívne práve redakciu Topstaru. Okrem Soničky sa totiž ná bábo teší aj Alexandra Orviská, a podľa čerstvých správ od rozjareného nastávajúceho otecka, aj Thomas Puskailer.

Bábo je pre Soňu a jej snúbenca splnený sen:

Soňa už ale prezradila ešte viac, zjavne nechcela robiť tajnosti až do pôrodu, čo jej fanúšikovia rozhodne ocenili. "K mojim dnešným narodeninám som dostala ten najkrajší darček na svete už pred pár mesiacmi. Nášho synčeka," napísala k veselej fotke na Instagrame aj s hashtagom #jetochlapcek.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Soňa je v siedmom mesiaci, tak si ešte chvíľku na svojho malého nezbedníka bude musieť počkať, no čaká ju najkrajší začiatok roka. A potom ešte mnoho ďalších s milovaným synčekom a partnerom, z ktorého sa zrejme nejakú chvíľu po príchode chlapčeka na svet stane manžel. Jedine, žeby predtým chceli stihnúť ešte aj druhé bábo.

Súvisiace články

Najčítanejšie