Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Príde druhé bábätko! JOJkársky moderátor sa pochválil v priamom prenose!
Zdielať na

Príde druhé bábätko! JOJkársky moderátor sa pochválil v priamom prenose!

Thomas Puskailer je už deväť rokov šťastne ženatý so svojou anglickou manželkou Abbie, pričom ich vzťah trvá už pekných 15 rokov. Spoločne sa tešia z dvojročného synčeka Noaha, no na pondelok ráno si pre divákov Ranných Novín televízie JOJ pripravil sympatický Thomas veľké odhalenie.

Malý Noah Puskailer oslávi v januári tri roky, no bude to jeho posledná oslava ako jedináčika. Thomas Puskailer totiž v živom vysielaní televízie JOJ ukázal divákom fotku, ktorá hovorila úplne jasnou rečou. Thomas rovno priznal, že je to "korona bábo", teda splodené práve počas tohto zvláštneho obdobia pandémie. 

Divákom ukázal krásnu fotku svojej rodinky na lesnej cestičke, pričom bruško jeho 37-ročnej manželky Abbie bolo už jednoznačne neprehliadnuteľné, hoci je zatiaľ "len" v štvrtom mesiaci. Bábo teda príde na svet na budúci rok na jar.

Thomas je aj jojkárskym "vyslancom" v Hollywoode, odkiaľ už priniesol nejednu zaujímavú reportáž:

​Thomas opísal aj to, ako vôbec zistili, že sa im to, o čom už dlho snívali, splnilo. "Abbie to zistila tak, že ako si večer niekedy dáva víno, tak zrazu jej nechutilo a ráno jej nechutila ani káva. Mali sme doma starý test schovaný, tak že ho vyskúša. Položila ho vedľa kávovaru a potom sa k nemu vrátila a bol pozitívny," opisuje krásne momenty nastávajúci dvojnásobný otec. Nemohli tomu uveriť a keďže bol test starý, radšej bežal Thomas nakúpiť nové. A všetky ukázali to isté. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Thomas Puskailer (@thomaspuskailer)

Doma zavládla obrovská radosť a teší sa aj malý Noah, ktorý hlási, že bábo sa narodí "o desať minút", čo je vraj jeho nová obľúbená hláška. Thomas prezradil, že Abbie sa cíti dobre, má vraj len jediný príznak, okrem rastúceho bruška, že predsa len sa niečo deje. "Niekedy je viac unavená," stručne opísal len mierne príznaky tehotenstva manželky dojatý redaktor Topstaru. Ako kolegovia v štúdiu počas Puskailerovho veľkého oznámenia vtipne poznamenali, vyzerá, že v redakcii šoubizovej relácie je baby boom. Thomas prišiel s veľkou novinou ako tretí v priebehu posledných týždňov - najprv sa pochválila Soňa Skoncová, hneď po nej aj Saša Orviská. V JOJke budú musieť zjavne zväčšiť detský kútik, zaplnia ho totiž hravo už len topstarovské deti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie