Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Totálni vianoční maniaci! Tehotná jojkárka ukázala poriadne bohatú výzdobu!
Zdielať na

Totálni vianoční maniaci! Tehotná jojkárka ukázala poriadne bohatú výzdobu!

Archívna reportáž

Krásnej moderátorke jojkárskej relácie o celebritách sa o pá mesiacov narodí bábätko. Bruško Sone Skoncovej utešene rastie a je zjavné, že si tento stav užíva bez väčších problémov. Jej partner Robo je jej pritom absolútne oporou a ako sa zdá, zaskočí aj vo veciach vianočnej dekorácie.

Prvá adventná nedeľa má už tradične za následok pomerne monotematické fotky na sociálnych sieťach. Mnohí sa radujú z prvej sviečky na adventnom venci, niektorí ale vezmú prípravu na sviatky ešte zodpovednejšie a rovno vyzdobia celú domácnosť. V tomto smere si Soňa Skoncová a Robo Reis skutočne maniakmi, ako sa zdá.

Nastávajúci rodičia sa radi z času na čas pochvália svojou modernou vilkou so skutočne štýlovým zariadením. Aj bez vianočnej výzdoby je jasné, že títo dvaja si na krásnych veciach potrpia. A Vianoce sú krásne už samé osebe, hoci sa hovorí, že je to najgýčovejší sviatok v roku.

​No práve Vianoce majú akýkoľvek gýč odpustený, ak spraví výzdoba radosť ľuďom, ktorí sa na ňu denne v domácnosti pozerajú. A Soňa s Robom sú evidentne nadšení. Ich vilu zdobí od uplynulého víkendu skutočne bohatá interiérová aj exteriérová výzdoba. V obývačke pribudol vkusný adventný veniec, sada domčekov z romantickej zimnej dedinky a kútik so stromčekmi a zlatým jelenčekom. A to všetko v blikotajúcich svetielkach.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Tým sa ale výzdoba nekončí. Aby Ježiško, Dedo Mráz či Santa Claus s istotou trafili, musí byť dom poriadne vysvietený aj z vonku. A tak pribudlo niekoľko svetelných reťazí, girlanda na zábradlí a šplhajúci sa Dedo Mráz. Sonin partner, nastávajúci otecko Robo, okomentoval svoje dielko skutočne uveriteľne: "Keď ja sa tak teším!" Soňa pridala komentár, že aj ona sa veľmi teší. A výsledkom je dom ako u Griswoldovcov, ako napísal s humorom samotný nastávajúci otecko, filmovej americkej rodinky, ktorá poňala výzdobu ako súťaž.

Súvisiace články

Najčítanejšie