Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Monika Beňová vyrazila kočíkovať! TOTO je Leuškin mega drahý kočík!
Zdielať na

Monika Beňová vyrazila kočíkovať! TOTO je Leuškin mega drahý kočík!

Archívna reportáž

Malá Lea má presne 4 týždne a jej mama, 52-ročná europoslankyňa Monika Beňová, využila pomerne pekný jesenný deň, aby sa vyrazili premiérovo kočíkovať. Ako sa dalo čakať, kočík malej princeznej je skutočne exkluzívna limitovaná edícia kvalitnej nemeckej značky.

Jesenné a zimné bábätká majú oproti letným a jarným jednu drobnú nevýhodu - narodili sa do nie práve ideálneho počasia a najbližšie mesiace strávia pri kočíkovaní zababušené až po uši. Aj dcérka Moniky Beňovej sa narodila presne v termíne, keď sa už naplno chytá žezla jeseň a sychravé počasie. Od nedele 1. novembra, keď prišla na svet cisárskym rezom, uplynuli presne štyri týždne a chlad-nechlad, predsa len sa už patrí ísť von. 

Monika Beňová si zatiaľ užívala svoju dcérku v teple rodinnej vilky v bratislavskej Vrakuni. Je ale dobrým zvykom vyraziť na prvé kočíkovanie ešte v prvý mesiac po narodení, obvykle po dvoch či troch týždňoch, no sú aj mamičky ako napríklad Vendula Pizingerová, ktoré šli na piaty deň. Na opačnej strane stojí Beňová, ktorá si počkala celý mesiac.

Monika si materstvo vo vyššom veku naplno užíva:

​Na prvé kočíkovanie vyrazila s dcérkou poslednú novembrovú sobotu. No až v nedeľu zvedavým fanúšikom ukázala Leuškinu "formulu". A hoci im počasie prialo, Monika sa naobliekala ako na severný pól. Vyrazila v krikľavo oranžovej bunde luxusnej značky za takmer 2000 eur.  "My dnes máme malú oslavu. Sú to styri týždne, čo sa Leuška narodila, boli sme za babinou a dedkom na cintoríne ukázať sa. Tato nás zobral na prechádzku," opísala Monika konkrétnu trasu veľkého kočíkovania.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Ak mala Beňová na sebe dvojtisícovú bundu, tlačila kočík za presne identickú sumu. Limitovaná edícia pomenovaná po českej supermodelke "Karolina Kurkova" nie je ani zďaleka konzervatívna čierna, ako obvykle bývajú kočíky celebrít. Monika si zvolila známu nemeckú značku v béžovom prevedení s červenými pruhmi a tyrkysovými prvkami. Spomedzi tohtoročných slovenských celebritných mamičiek si vybrala jeden z najdrahších kočíkov, čo su ale pri jej príjme europoslankyne v podstate "drobné". A každá matka azda pochopí, že aj Monika chce pre dieťa to najlepšie, no zároveň potrebuje ulahodiť aj svojmu vkusu. Monika zjavne spojila dva v jednom.

Súvisiace články

Najčítanejšie