Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lucie Bílá prekvapuje slovami o partnerovi: Jeho svet nie je môj svet!
Zdielať na
Hudba

Lucie Bílá prekvapuje slovami o partnerovi: Jeho svet nie je môj svet!

Archívna reportáž

Lucie Bílá mala v živote obrovské šťastie. Dokázala absolútne zúročiť krásny hlas, ktorý dostala do vienka a stala sa najžiarivešjou hviezdou na českom, ale aj slovenskom speváckom poli, minimálne medzi speváčkami. A zdá sa, že po päťdesiatke našla aj životnú lásku a bezpečne zakotvila v prístave lásky.

Obľúbená česká speváčka Lucie Bílá (54) sa často verejne vyjadruje, že má vo svojom partnerovi Radkovi Filipim (36) veľkú oporu. Nie je len jej veľkou láskou, ale pracuje pre ňu aj ako road manažer, čo je veľmi náročná funkcia ako po psychickej, tak aj fyzickej stránke. Jej brat Karel v rovnakej funkcii ju prirovnáva k práci v bani. Musí sa starať o všetko, aby všade prišla včas, mala dobrú náladu, pripravené veci, kostýmy, javisko, jedlo, pitie na javisku a mnoho ďalšieho.

Aktuálne to všetko počas koronakrízy odpadlo, a tak Radek o to intenzívnejšie cvičí v posilňovni, píše portál Ahaonline.cz. Lucie je veľmi pyšná na to, že minulý rok získal jej partner Radek Filipi titul majstra sveta v benchpresse. Radek si veľmi zakladá na svojom tele, čo sa Lucii iste páči, ona sama však cvičeniu veľmi neholduje. „On má svoj svet a ja zas svoj. Pred pandémiou, keď mal trebárs dovolenku, tak bol denne v posilňovni, teraz má posilňovňu doma a cvičí tam. Takže chvalabohu, že jeho telo nevolá o pomoc. Ale to nie je môj svet,“ priznáva speváčka.

​Našťastie, tieto ich dva svety pár nerozdeľujú. Lucie má v dome izbu, kde sa počas toho, ako Radek cvičí v domácej posilňovni môže venovať svojím záľubám, medzi ktoré patrí výroba anjelikov a originálnych šperkov. Tie potom predáva na stránkach svojho e-shopu. Výťažok z predaja venuje prostredníctvom svojej charitatívnej nadácie na nákup kompenzačných pomôcok pre osoby s vážnym zdravotným postihnutím a osobám v mimoriadne ťažkých životných situáciách. Je tiež patrónkou nadácie Nové háro a podporuje aj obnovu cirkevných a kultúrnych stavieb.

Radek zbiera medaily kade chodí:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

Speváčka Lucie Bíla potvrdzuje, že má veľké srdce aj slovami: „Ja viac, než sama sebe a svojmu telu, som sa vždy venovala svojmu okoliu". Kultu posilňovní zrejme preto nikdy neprepadne, napokon aj bez cvičenia si zachováva krásnu, štíhlu postavu. Radka ale podporuje aj v tomto smere. Čo sa týka svadby, s týmto rozhodnutím stále váha, „Viete, keď už si to vyskúšate dvakrát, tak odrazu zistíte, že svadobný album v knižnici je síce fajn, ale nie je to to podstatné. Pre mňa je podstatné, aby za mnou stál a mal ma rád, čo evidentne má, pretože by to nikto iný nedal. Do svadby sa nehrniem, “ úprimne priznala.

Súvisiace články

Najčítanejšie