Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Maroš Kramár žiali! Jeho milovaný otec zomrel
Zdielať na

Maroš Kramár žiali! Jeho milovaný otec zomrel

Archívna reportáž

Maroš Kramár zverejnil na sociálnej sieti tú najsmutnejšiu správu. Po zdravotných problémoch opustil jeho otec navždy tento svet. Dožil sa pekného veku 92 rokov.

Herec Maroš Kramár bude mať 28. november navždy uložený ako mimoriadne smutný. Poslednú novembrovú sobotu odišiel na večnosť jeho otec, Ján Kramár. Portál čas.sk pritom pred pár dňami informoval, že starému pánovi sa zhoršil zdravotný stav a musel byť hospitalizovaný.

Žiaľ, prešlo len pár dní a prišla tá najhoršia správa. "Dnes sme sa rozlúčili s mojím milovaným tatinom. Bol to úžasný človek. Budem rád ak mu venujete tichu spomienku a zapálite sviečku na jeho pamiatku. Ďakujem," napísal Maroš Kramár na svoj Instagram k milej fotke s otcom.

Maroš Kramár si vie život užívať, podobne bol na tom aj jeho večne usmiaty otec:

Hoci mladšia generácia to už zrejme netuší, Ján Kramár bol herec rovnako, ako jeho syn. Najmä v 70. a 80. rokoch dostával jednu hereckú príležitosť za druhou. No pravdou je, že nikdy nemohol hovoriť  o takej sláve, akú dosiahol jeho syn Maroš. Ten je aj ako 61-ročný stále veľmi žiadaný, a to nielen u nás, ale aj v susednom Česku, nepochybne aj pre jeho bezchybnú češtinu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kramar (@maroskramar)

Okrem hereckej krvi z otcovej strany má Maroč rovnako dané aj z matkinej strany - jeho starý otec bol herec Ján Klimo. No na pľac ho so sebou nosil pomerne často práve jeho zosnulý otec a tak je to on, komu môžu fanúšikovia Maroša Kramára vďačiť za to, že herectvo dostal nielen do krvi, ale dostalo sa mu aj pod kožu. Smrť otca ho nepochybne veľmi zasiahla, boli si skutočne blízki.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie