Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na skromnosť rozhodne neumrie! Rytmus o tom, kto je najlepší raper a KOĽKO zarába na sociálnej sieti!
Zdielať na
Hudba

Na skromnosť rozhodne neumrie! Rytmus o tom, kto je najlepší raper a KOĽKO zarába na sociálnej sieti!

Archívna reportáž

Netreba byť na to jadrový fyzik, aby človek chápal, že Rytmusovi sebavedomie rozhodne nechýba. A je presvedčený, že je opodstatnené. Napokon, skutočne niečo dokázal, hoci mu život pôvodne nerozdal možno tie najlepšie karty. No vzal to do svojich rúk a chytenú šancu už nikdy nepustil. Naopak, zúročil všetko, čo sa naskytlo.

Rodák z Piešťan, 43-ročný Patrik Vrbovský, dosiahol to, o čom mnohí len snívajú. Stal sa živou legendou slovenského rapu, a to ešte ani zďaleka neskončil. A darilo sa mu nielen medzi fanúšikmi, ale utešene rástol aj stav na jeho bankovom konte, a aby toho nebolo málo, život mu poslal do cesty ženu, ktorá sa zdá byť jeho dokonalou polovicou. A tá priviedla na svet syna, ktorého možno považovať za čerešničku na dokonalej torte Rytmusovho života. 

Úspech sa na Slovensku neodpúšťa, zdá sa, no Rytmus si aj napriek tomu dokázal vybudovať rešpekt na hihopovej scéne, aj medzi fanúšikmi. Keď im dáva v instastories možnosť spýtať sa ho na čokoľvek, z väčšiny otázok cítiť, že ho nejeden fanúšik považuje aj za akéhosi guru, či priam motivátora. 

Treba uznať, že nie každá hviezda si môže dovoliť koncert, ako už dvakrát predviedol Rytmus:

​Ktovie, čo sa chcel dozvedieť fanúšik, ktorý sa Rytmusa opýtal, kto je podľa neho najlepší slovenský raper, ale odpoveď neprekvapila. "No podľa mňa je to veľmi jednoduché. Kto najviac dokázal, to znamená, kto je najdlhšie na scéne, najdlhšie vydáva albumy a sú najpredávanejšie, kto má neprekonané rekordy, kto vždy prinesie niečo nové, nevídané, toto definuje," odpovedal Rytmus a celkom evidentne hovoril o sebe. Možno by bolo lepšie sa nabudúce opýtať, kto je druhý najlepší, prvý má zjavne zaklincované miesto. Veľmi podobne dopadla aj otázka na to, či Rytmus niekedy vyskúšal freestyle battle. Odpoveď bola opäť jasná - svet sa dozvedel, kto zvíťazil v prvom battle na našich končinách.

Jasný odkaz šíri aj Rytmusova nová pieseň:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Potom prišla otázka, koľko si Patrik zarobí na Instagrame. "Bráško, toľko, koľko si môže vypýtať áčková celebrita, toľko, koľko si môže vypýtať raper s takýmito sledovateľmi. Takže veľa a budem makať na tom, aby som si pýtal viacej," povedal raper síce bez určenia sumy, no je isté, že každý propagačný príspevok sa ráta na tisíce. Už len to, že má 630 tisíc sledovateľov znamená obrovský dosah, nehovoriac, že pre mnohých z nich je skutočne ikona, ktorú počúvajú, akoby bol guru. No jediné, čo sa dá v tomto prípade povedať, je známe české "kdo umí, umí" a Rytmus rozhodne "umí".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie