Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kašle na opatrenia! Oslava narodenín v čase korony stála speváčku pokutu 11 tisíc!
Zdielať na
Hudba

Kašle na opatrenia! Oslava narodenín v čase korony stála speváčku pokutu 11 tisíc!

Zdroj: Instagram/RO

Britská speváčka s kosovskými koreňmi svoj temperament nezaprie. Videoklipy k svojim piesňam vždy okorení sexy vzhľadom a dráždivými pózami a s tým, čo si onej myslia ostatní, si veľkú hlavu nerobí. Avšak teraz svojím ignorantským správaním pobúrila nielen časť svojich priaznivcov, ale aj mužov zákona, ktorý k jej statusu celebrity neboli príliš zhovievaví.

Britská speváčka Rita Ora nedávno oslávila okrúhlych tridsať rokov a oslavy si pandémiou zjavne nenechala pokaziť. Podľa informácii denníka The Sun zorganizovala v jednej z londýnskych reštaurácii párty, na ktorú pozvala mnohé známe tváre šoubiznisu. Akosi však odignorovala skutočnosť, že v Británii panujú prísne opatrenia v súvislosti s koronavírusom. Nevyhla sa tak ostrej kritike fanúšikov a zároveň aj mastnej pokute.

Popová hviezdička síce každé leto ohúri aspoň jedným hitom, no po zvyšok roka sa ľudia dozvedajú skôr iba novinky o jej bujarom milostnom živote a provokatívnych fotkách. A svojej povesti ostala verná aj pri príležitosti osláv jej okrúhlych 30. narodenín. Napriek lockdownu, ktorý panuje vo Veľkej Británii, usporiadala v luxusnej reštaurácii vo vychýrenej londýnskej štvrti Nothing Hill bujarú oslavu. "Bolo tam veľa hostí, všetci boli luxusne vyobliekaní a do budovy vchádzali zadným vchodom. Vpredu striehla ochranka a dával pozor, aby tam nevstúpil nikto cudzí. Všetci boli dobre naladení a bolo vidno, že sa tešia na poriadnu zábavu," prezradil očitý svedok pre spomínaný portál. Fotky, ktoré zachytávajú príchod Rity a jej hostí na oslavu, si môžete pozrieť v galérii TU.

V londýnskych kluboch je Rita známa firma a ich atmosféru pretavila do videoklipu k piesni Let you love me:

Na mieste však nechýbali ani zvedaví paparazzi, ktorí všetko dokumentovali a tak sa Rita po zverejnení fotiek dočkala obrovskej kritiky. Mnohí ju za jej nedovolenú párty označili sa sebeckú a arogantnú osobu. "Rita toto fakt nie je cool, usporiadať párty uprostred lockdownu. Máš pocit, že si nad zákon, je to naozaj hanba," napísal jej istý užívateľ na Twitteri a pridali sa mnohí, ktorí ju označili za malé, rozmaznané decko, sebeckú a egocentrickú osobu. Aj keď sa neskôr verejne ospravedlnila na Instagrame, zdá sa, že veľa fanúšikov neobmäkčila a svoj názor nezmenia. Možno aj preto, že sa v statuse zahrala na hlúpu a vraj si myslela, že ak všetci hostia predtým dodržali karanténu, tak je to "OK".

Rita sa verejne ospravedlnila prostredníctvom príbehu na jej instagramovom profile:

Instagram/Rita Ora

"Išlo o vážnu a neospravedlniteľnú chybu v úsudku. Vzhľadom na obmedzenia si uvedomujem, aké nezodpovedné boli moje kroky a beriem na seba plnú zodpovednosť. Obzvlášť trápne sa cítim, keďže viem, ako tvrdo ľudia pracovali v boji proti tejto hroznej chorobe," napísala okrem iného Rita v príbehu na Instagrame, a narážala tým zrejme na vlastnú matku, ktorá je lekárka v odbore psychiatrie. Ešte v prvej vlne pandémie sa speváčka vyjadrila, aká je na mamu Veru pyšná po tom, čo sa rozhodla pomáhať kolegom lekárom v prvej línii. Výčitky dotiahli údajne Ritu nasledujúce ráno až na policajnú stanicu, kde vraj dobrovoľne zaplatila pokutu 10- tisíc libier.

Rita sa fotkami z domácej oslavy pochválila na Instagrame, to, že sa neskôr vybrala na oslavu v reštaurácii zatajila:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora)

Zdá sa, že si Rita napriek tomu svoje narodeniny užila. Na fotkách, ktoré zverejnila na sociálnej sieti sa pochválila okázalou výzdobou a krásnou tortou v domácom prostredí. Neskôr sa však odobrala do ulíc, čo už z pochopiteľných dôvodov nezverejnila. To za ňu spravili paparazzi. Medzi pozvanými nechýbali hviezdne mená ako modelka Cara Delevingne a jej sestra Poppy či hviezda britských televíznych obrazoviek Vas Morgan. Hostia odchádzali s bohatou výslužkou fľašiek s alkoholom, keďže Rita pred pár dňami predstavila vlastnú značku tequilly. Desať tisíc libier pokuty ju rozhodne nepoloží, zrejme verí, že ako nálepka na jej prešľap to niektorých obmäkčí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie