Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Nezabudnuteľná hviezda z Batmana či z Piateho elementu je po smrti! Príčinou je covid-19!
Zdielať na

Nezabudnuteľná hviezda z Batmana či z Piateho elementu je po smrti! Príčinou je covid-19!

Zdroj: SITA

Koronavírus ukázal opäť svoju neľútostnú tvár. Nakazil sa ním hollywoodsky herec s nezameniteľným vzhľadom, Tommy "Tiny" Lister. Zomrel 10. decembra vo veku 62 rokov.

Smutnú správu o skone herca afroamerického pôvodu potvrdila magazínu Variety manželka Tommyho Listera, Cindy Cowan. Pred časom sa nakazil koronavírusom a ten sa u neho rozvinul do covidu s vážnym priebehom. No zjavne nikto netušil, že to skončí smrťou, herec totiž nešiel ani do nemocnice.

Listerova manželka povedala, že Tommyho našli bez známok života v jeho apartmáne v kalifornskej Marina del Rey. Dni predtým sa u neho prejavovali symptómy covidu-19, musel preto prerušiť aj rozbehnuté nakrúcanie.

Pripomeňte si Listera v jeho prvej veľkej úlohe:

Tommyho Listera prezýval "Tiny", teda "maličký", čo bola vtipná narážka na jeho telesnú konštrukciu. Od "maličkého" mal totiž so svojimi 197 centimetrami a 136 kilami bol skutočne hromotĺkom, ktorý sa venoval aj wrestlingu. No skutočne známym sa stal vďaka filmom, predovšetkým to bola rola prezidenta v kultovom filme Piaty element, no z jeho úloh v kasových trhákoch treba iste spomenút aj batmanovku Temný rytier, či Austin Powers. 

Herec si zachovával skvelú kondičku, žiaľ, covid bol silnejší:

Sociálne siete už zaplavili kondolencie, na herca, ktorý bol od narodenia slepý na pravé oko a práve to bolo pre jeho vzhľad charakteristické, psomínajú všetci v tom najlepšom. "Bol to úžasný chlap so srdcom zo zlata. Všetci ho milovali. Skutočne nežný obor. Veľmi nás to zarmútilo," povedala s láskou vdova po Listerovi. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie