Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Štefan Skrúcaný šokuje! Nahradí televíznu kariéru TOUTO prácou?!
Zdielať na

Štefan Skrúcaný šokuje! Nahradí televíznu kariéru TOUTO prácou?!

Patrí medzi najobľúbenejšie televízne tváre posledných 40 rokov. Ak by sa stiahol z obrazoviek, zarmútil by desaťtisíce fanúšikov. Štefan Skrúcaný v ostatných rokoch žiari v televízii JOJ s Ondrom Kandráčom po boku, no ako dovŕšil šesťdesiatku a stal sa po štvrtýkrát otcom, do popredia sa dostala rodina a najmä polročná Ella.

Zdá sa, že Štefan Skrúcaný sa dovŕšením šesťdesiatky úplne "preprogramoval". Aktuálne sa totiž najviac vyžíva v prebaľovaní, kŕmení či maznananí s dcérkou Ellou. Tú v máji porodila jeho 49-ročná manželka Erika Judínyová. Hoci sa obaja vrátili pred kamery, svorne tvrdia, že hlavnou šéfkou je v skutočnosti Ella, ktorej všetko podriaďujú.

Hoci je dievčatko štvrtým dieťaťom Skrúcaného, až teraz si rodičovstvo skutočne užíva. "Je to zvláštne, že si to po prvýkrát užívam naplno, že som s tou malou v plnom kontakte, som s ňou naozaj stále," hovorí o otcovstve na štvrtý pokus.

Ella sa narodila v máji:

​Rozdiel je rozhodne aj vo veku. Niežeby bol Štefan starý, skôr len predtým bol ako mladší azda až príliš aktívny. "Predtým sme boli stále v jednom švungu, stále sme niekde cestovali, boli sme na zájazdoch, čiže je som sa to ani nestihol uvedomiť, že zrazu už idú do školy, idú na strednú, idú na vysokú," opisuje pocity, aké má v konečnom dôsledku azda každý rodič. Práve teraz preto nachádza v aktuálnej situácii niečo pozitívne. "To je najlepšie a najzmysluplnejšie strávený čas počas koronakrízy, staraním a o deti. Ja neviem, či v tom nebude pokračovať, aj keď to skončí, že budem v kariére aupairky pokračovať v Rakúsku, Anglicku a tak ďalej," hovorí so smiechom Skrúcaný.

​Na jednej strane vtipkuje, na druhej strane by to vraj rozhodne zvládol. "Ja viem úplne všetko. Môžem sa rozprávať o tom, ako sa robia kašičky, prvé príkrmy, ideme už aj do olovrantov, takže ja v podstate, okrem dojčenia, hoci keby som sa veľmi sústredil, aj to by sa možno podarilo," zaklincoval Štefan, ktorý sa javí byť skutočne otcom roka. No fanúšikovia sa nemusia báť, rozhodne si stále nájde dosť času, aby sa nestratil ani z jojkárskych zábavných relácií.

Súvisiace články

Najčítanejšie