Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Tak predsa! Kandráč so Skrúcaným plánovali spoločné kočíkovanie, už je TO TU!
Zdielať na

Tak predsa! Kandráč so Skrúcaným plánovali spoločné kočíkovanie, už je TO TU!

Archívna reportáž

Dvaja nerozluční "parťáci" na obrazovke dokázali niečo, čo sa nepodarí len tak, ani keď je to naplánované. Ich partnerky otehotneli pár mesiacov po sebe, čo bolo veľké prekvapenie najmä v prípade 49-ročnej Eriky Judínyovej a jej 60-ročného manžela Štefana Skrúcaného.

Koncom mája sa Erike a Štefanovi narodila Ella Skrúcaná, o dva mesiace neskôr pribudla na svete Mária, tretie dieťatko Eriky a Ondreja Kandráčovcov. Dievčatá by mohli byť skutočne veľkými kamarátkami, ak by ich nedelilo vyše 400 kilometrov. Kým prví menovaní sú v Bratislave, Kandráčovci ostali verní metropole východu.

No ani veľká vzdialenosť nezabránila sympatickým oteckom splniť ich predsavzatie o spoločnom kočíkovaní. Ako ideálna neutrálna pôda vychádza v tomto prípade napríklad Banský Bystrica, no Štefan sa rozhodol posunúť ešte viac na východ ako do Ondrejových Košíc.

​Kočíkovacie "rande" si chlapi dali pri východniarskom "mori". "Pozdravujeme zo Šíravy," napísal k fotke Ondrej a skutočne nebolo treba viac slov. Obaja vyzerajú byť viac ako spokojní so svojimi malými princeznami. Kamaráti v objatí, dievčatká v luxusných kočíkoch.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pozdravujeme zo Šíravy ??? @babetkovopremium @childhomeslovensko

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

Kým Ondrej viezol svoju Marušku v sivom kočíku kvalitnej britskej značky, Štefan s Erikou si vybrali elegantný béžový kočík prémiovej švédskej značky. Obidvom oteckom to mimoriadne seklo a s komentárom jednej z fanúšičiek sa dá len súhlasiť: "Ale ste omladli pri kočíkoch".

Aj ostatní komentujúci prejavovali len a len sympatie mužom, ktorých síce delí takmer 20 rokov, no spolu im to mimoriadne ladí tak pri kočíkoch, ako aj na obrazovke televízie JOJ v programe Všetko, čo mám rád.

Súvisiace články

Najčítanejšie