Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Bohuš Matuš (47) a Lucinka (17) sa stali rodičmi! A TOTO meno dostala ich dcérka!
Zdielať na

Bohuš Matuš (47) a Lucinka (17) sa stali rodičmi! A TOTO meno dostala ich dcérka!

Zdroj: instagram/BMaL

Vzťah českého speváka Bohuša Matuša a jeho o 30 rokov mladšej priateľky považovali mnohí za pomerne kontroverzný, ak nie rovno škandalózny. Tí dvaja sa totiž zoznámili údajne ešte keď mala Lucie Plakaninová len 14 rokov. Obaja ale svorne tvrdia, že vzťah sa vyvinul až neskôr, keď mala 16 rokov. Ale potom to nabralo zjavne rýchly spád a na Mikuláša sa stali rodičmi.

V júli sa Bohuš Matuš a jeho Lucinka, ako ju nežne volá, priznali, že ich láska sa zhmotnila v tehotenstve dievčiny. Ešte pred koncom školského roka prerušila štúdium na strednej škole, no s prísľubom, že si maturitu neskôr rozhodne dorobí. Jej partner tým dokonca podmienil akékoľvek myšlienky na druhé dieťa. V tomto momente je ale všetko druhoradé, vesmír páriku sa aktuálne točí okolo ich čerstvo narodenej dcérky, píše portál Blesk.cz.

Lucie už pár týždňov dozadu tvrdila, že nevie, kedy to príde. Poslíčkovia, teda tvrdnutie bruška a pocity v maternici, ktoré dobre poznajú všetky nastávajúce mamičky, totiž prišli už dávnejšie. A z poslíčkov sa stali skutočné kontrakcie uplynulý víkend. 

Vypočujte si jednu z Bohušových piesní:

Bábätko si vybralo na príchod na svet skutočne nezabudnuteľný dátum - na Mikuláša bude dievčatko dostávať nielen balíček so sladkosťami, ale aj darčeky k narodeninám. Hoci avizovali, že o narodení dcérky nebudú hneď inforomovať médiá, predsa len na priamu otázku portálu Blesk už čerstvý otecko nezahmlieval. "Natálka sa narodila včera o 22:47, mala skoro štyri kilá," pochválil sa nadšený Bohuš a konečne prezradil aj meno dievčatka, ktoré sa im skutočne podarilo utajiť až do pôrodu.

Ešte pred tromi dňami Lucinka ukázala svoje veľké bruško:

Neprezradil však, kde Lucie rodila, ani či prirodzene alebo cisárskym rezom, no nešetril slovami chvály. "Lucinka zvládla pôrod úžasne," povedal, čím naznačil, že zrejme išlo skôr o pôrod v jeho prirodzenom prevedení. Dievčatko prišlo na svet plne donosené a doma ho už čaká zariadená izbička, ako sa už pred časom pochválili. Teraz si už len počkať, či sa rodinka pochváli aj fotkou svojho malého pokladu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie