Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mal aj syna?! Okrem štyroch dcér splodil údajne Karel Gott aj chlapca!
Zdielať na

Mal aj syna?! Okrem štyroch dcér splodil údajne Karel Gott aj chlapca!

Archívna reportáž

Fanúšikovia českého zlatého Slávika sa vďaka prostorekosti niektorých jeho rodinných príslušníkov či blízkych priateľov dozvedajú aj po jeho smrti mnohé zaujímavosti. Kým božský Kája žil, snažil sa si svoje súkromie chrániť a tajomstvá si poctivo strážil. Azda najviac pikošiek doteraz prezradila jeho najstaršia dcéra Dominika, a tentokrát prišla so šokujúcim tvrdením.

Dominika Gottová (47) si je istá, že má okrem nevlastných sestier Lucie, Charlotte a Nelly aj ďalšieho súrodenca. Dnes je to však už dospelý muž a vraj o ňom mala už dlhšiu dobu tušenie. Podľa informácii portálu Super.cz to má však konečne potvrdené aj od inej osoby a disponuje vraj aj dôkazom.

To, že si Karel Gott (†80) svoj život na výslní užíval a mal ženy rád, nie je žiadnym tajomstvom. Oficiálne sú ako výsledok jeho náklonnosti k ženám známe štyri dcéry. Dve najmladšie mal so svojou manželkou Ivanou (44), 33-ročnú Luciu z romániku s istou Ivetou Kolářovou, ktorá bola jeho milenkou počas vzťahu s Jitkou Svobodovou. Najstaršiu dcéru Dominku mal Karel s tanečnicou z jeho legendárneho hitu Lady karneval, Antoniou Zacpalovou (85). A je to práve Dominika, ktorá ostáva verná svojej povesti a šokuje vyhlásením, že po svete kráča aj utajený Karlov syn a teda brat štvorice dievčat.

Antonii Zacpalovou spoznal počas práce na jeho hite Lady karneval, kde mu spolu s inými tanečnicami robila modelku. Románik to bol síce krátky, no natoľko vášnivý, že po ňom ostala večná stopa v podobe dcéry Dominky:

"Myslela som si to dlho a teraz mi blízka osoba potvrdila, že mám brata. Meno tej osoby nebudem hovoriť, verejnosť by o tom však mala vedieť," vyhlasuje Dominika, ktorá sa v poslednom období pasuje s vážnymi psychickými problémami a zložitým životným obdobím. Počas jej pobytu vo Fínsku, kde vycestovala kvôli rozvodovému procesu s manželom Timom Tolkkim, ktorý chcela prekvapivo zastaviť a k Timovi sa opäť vracia, sa s ním opila a pokúsila o samovraždu. Našťastie jej v tom zabránil práve problémový manžel.

Karel a jeho manželka sa na sklonku života s jeho nemanželskými dcérami niekoľkokrát oficiálne stretli. Dominika však tvrdí, že k štyrom dievčatám pribudol aj Karlov utajený syn:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karel Gott (@officialkarelgott)

​Zdá sa, že táto správa Dominiku v jej pochmúrnom životnom období aj celkom potešila, keďže vzťahy s ostatnými členmi rodiny a sestrou Luciu sú na bode mrazu. Azda verí, že by v záhadnom bratovi mohla nájsť spojenca.  "Je to pecka, že mám brata, ale bohužiaľ sa veľmi nepoznáme a možno by ma nemal rád, práve tak ako Lucka," odpovedala so štipkou záhadnosti Dominika. Naznačila, že ona sama veľmi dobre vie, o koho a ide, a azda sa už aj so svojím súrodencom niekedy videla. Ak by sa však táto informácia aj potvrdila, je evidentné, že tajomný muž o publicitu nestojí, keďže desiatky rokov nevyužil možnosť sa k slávnemu otcovi prihlásiť. Otázkou už ostáva len to, či o ňom vedel aj samotný údajný otec, Karel Gott.

Súvisiace články

Najčítanejšie