Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Dajú sa opäť dokopy?! Sagan o spoločných Vianociach s Katkou a synom!
Zdielať na

Dajú sa opäť dokopy?! Sagan o spoločných Vianociach s Katkou a synom!

Archívna reportáž

Jeden z historicky najúspešnejších slovenských športovcov sa napriek pandémii pilne pripravuje na nadchádzajúcu cyklistickú sezónu, hoci ani tá sa nezaobišla bez obmedzení. Avšak v jeho prípade mu to celkom hrá do karát. Keďže pôvodný plán na sústredenie celého tímu v Rakúsku zamarili prísne opatrenia, "Tourminátor" si svoju kondičku musí udržiavať v domácom prostredí, v jeho obydlí v Monaku. V luxusnom byte v daňovom raji býva aj jeho ešte stále zákonitá manželka Katka so synom Marlonom.

Úspešný slovenský cyklista Peter Sagan (30) sa po zmarenom sústredení v Rakúsku rozhodol pripraviť na novú sezónu v pohodlí domova, a vraj ho to celkom teší. Bude tak môcť tráviť čas so svojím synčekom Marlonom, ktorý už tento rok nastúpil do škôlky. V rozhovore pre taliansky portál Tuttobiciweb.it tiež prezradil, ako vychádza s manželkou Katkou (32), ktorá sa počas Petrovej zaneprázdnenosti o malého škôlkara stará.

Peter Sagan si rodičovstvo náramne užíva a napriek tomu, že je cyklistika jeho životným poslaním, narodenie synčeka považuje za ten najväčší životný dar. Preto sa pochopiteľne veľmi teší, že bude môcť najbližšie týždne stráviť doma, v monackom byte spolu s malým Marlonom a manželkou Katkou. "Odkedy som otcom, tak mám oveľa viac povinností, no je to ten najkrajší darček, aký mi život mohol dať. Tento rok začal chodiť do škôlky, je to pre neho nová vec, ale zvláda to veľmi dobre," vyznáva sa z citov Peter. O malého chlapčeka sa prevažne stará jeho mama Katka, keďže Petrov kalendár býva extrémne nabitý.

Peter Sagan má vysoké sebavedomie a svojský prejav a možno práve preto má po celom svete množstvo fanúšikov. Mnohých Slovákov tiež inšpirovali jeho výkony a na cestách vidieť viac cyklistov, či už malých, či veľkých, žien či mužov v dresoch ako kedykoľvek predtým:

​Marlon si už aj vyskúšal svoje prvé metre na bicykli a treba uznať, že v tomto prípade krv naozaj nie je voda. "Ide mu to lepšie ako mne! Ja som začal s bicyklovaním ako 6-ročný, on už predtým, ako oslávil svoje tretie narodeniny, jazdil bez pomocných koliesok," nešetrí chválou pyšný otecko trojročného škôlkara. Avšak podľa jeho vlastných slov by mu v budúcnosti radšej odporučil iný šport. "Cyklistika je nesmierne náročná. Výber však bude iba na ňom. Ak bude chcieť byť bežcom, tak ho v tom podporím," prezradil v rozhovore Peter, ktorý sa snaží každú voľnú chvíľku naplno venovať synovi.

Saganovci si súkromie veľmi strážia, tváričku malého Marlona verejne neukazujú. Občas sa však Katka pochváli svojou vrúcnou láskou k maličkému aspoň symbolickými fotkami:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katarina Sagan (@katarina_sagan)

Napriek tomu, že s Katkou ešte stále tvoria papierovo manželský pár, v spoločnej domácnosti už dávnejšie nežijú. Vzťahy však majú podľa Petra vyriešené. "Povedal by som, že náš vzťah je vynikajúci. Je to aj kvôli nášmu synovi, pretože obaja chceme, aby vyrastal v podmienkach, v ktorých mu ku šťastiu nič nechýba," prezradil Peter, ktorý je inak na otázky ohľadom jeho rodiny a ich súkromia veľmi citlivý.

S bývalou finalistkou súťaže Miss sa Peter Sagan nečakane rozišiel v roku 2018, iba tri roky po svadbe. Šokujúcu správu vtedy oznámil počas jedného z najdôležitejších pretekov v kariére, Tour de France. Vynorili sa dokonca špekulácie, že za rozchodom môže byť aj tretia osoba, istá psychologička, ktorá členom tímu počas prípravy pretekov pomáhala. Tieto špekulácie sa však nepotvrdili a dvojica napriek ich rozhodnutiu, zdá sa, našla spôsob ako byť malému Marlonovi tými najlepšími rodičmi.

Súvisiace články

Najčítanejšie