Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Nečakané vyznanie! Po škandalóznom rozvode speváčka tvrdí, že svojho ex stále miluje!
Zdielať na

Nečakané vyznanie! Po škandalóznom rozvode speváčka tvrdí, že svojho ex stále miluje!

Archívna reportáž

Vzťah herca z fešáckeho tria bratov Hemsworthovcov a divokej speváčky mnohých potešil. Zrejme práve pre pozitívne zmeny, ktoré na nespútanej Miley zanechal. Ich manželská idylka však nemala dlhé trvanie, hoci rodinne založený Liam veril, že sa jeho milovaná partnerka skutočne rozhodla sekať dobrotu a užívať si pokojný partnerský život. Cieľom bolo možno aj "zamiesiť " na spoločného potomka. Len necelý rok po svadbe však prišiel škaredý rozchod a následný rozvod.

Speváčka Miley Cyrus sa v nedávnom rozhovore pre rádio SiriusXM vyznala z citov k svojmu exmanželovi, Liamovi Hemsworthovi. Kto by čakal vulgarizmy a slová nenávisti, bude prekvapený. Speváčka sa dokonca nechala počuť, že svojho ex miluje.

Miley a Liam spolu randili dlhých osem rokov predtým, ako sa rozhodli predstúpiť pred oltár. Po toľkých rokoch je to celkom logický krok, no Miley tvrdí, že bolo na manželstvo priskoro. Práve to bolo podľa nej dôvod rozpadu ich vzťahu a nie jej údajná nevera. Párik sa rozišiel iba krátkych 6 mesiacov po svadbe po tom, ako média zaplavili fotky s jej vtedajšou milenkou. Podľa Miley však bol vzťah s Liamom v tom čase už v troskách.

Pieseň Malibu speváčka venovala svojmu dnes už exmanželovi Liamovi Hemsworthovi, ešte v časoch ich veľkej lásky:

Svadbe Miley a Liama v roku 2018 predchádzali ničivé požiare v Malibu a mnoho ľudí, nevnímajúci slávnych a bohatých, prišlo o svoje majetky. Výnimkou nebola ani Miley, ktorá sa v tom čase nachádzala v Afrike. "Boli sme vtedy už zasnúbení, ale nad svadbou sme nijak neuvažovali," začala rozprávanie Miley. "Liam sa však zachoval ako hrdina, zachránil všetky naše domáce zvieratká pred ohňom a postaral sa o to, aby boli v bezpečí," opisuje desivé chvíle speváčka, ktorá sa netají obrovskou láskou k zvieratám a momentálne je majiteľkou 7 psíkov a dvoch prasiatok. Avšak požiar zničil mnohé neživé veci, ktoré neboli veľkej finančnej hodnoty, no mala k nim za dlhé roky vytvorené silné emočné puto.

Miley Cyrus sa z pokojnej manželky opäť prevtelila do svojej najobľúbenejšej polohy, polonahej divošky s podrezaným jazykom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miley Cyrus (@mileycyrus)

Miley s odstupom času hodnotí, že jej rozhodnutie ísť s pod čepiec bolo psychického pôvodu. Mala pocit, že jej požiar všetko vzal, a tak sa chcela pripútať k tomu poslednému čo jej ostalo, k jej snúbencovi Liamovi. Avšak ich kratučké manželstvo bola podľa nej plné hádok a konfliktov, ktoré podľa svojich slov neznáša dobre.

​"Mali sme príliš veľa konfliktov. Keď prídem domov, chcem cítiť, že stojím na pevných základoch. Milujem a milovala som ho, naozaj veľmi, a vždy ho milovať budem," prekvapivo sa vyznala z citov k exmanželovi 28-ročná kontroverzná speváčka. Tá sa zo svojej divokej minulosti, kde nechýbali drogy, alkohol a  provokatívne vystúpenia, poučila, a už viac ako polroka abstinuje. Snáď to už tentokrát speváčke vydrží a svojim fanúšikom poskytne viac potešenia z hudby, ako z jej divokých výstrelkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie