Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Prekrásne VIDEO! Rytmus robil Mikuláša, TAKTO dojímavo ho Sanel spoznal!
Zdielať na

Prekrásne VIDEO! Rytmus robil Mikuláša, TAKTO dojímavo ho Sanel spoznal!

Archívna reportáž

Nedeľa patrila deťom. Niežeby aj dospelí nemali radi sladkosti, ale tí už akosi tušia, že balíčky s dobrotami v skutočnosti nenosí bielobradý Mikuláš. No najmenší sú ešte stále nadšení, keď príde deduško ako z rozprávky, sprevádzaný obvykle aj anjelom a čertvom, a podľa zásluh rozdelí dobroty. Jeden taký chodil aj v Malinove.

Minulý rok bol Sanel Vrbovský ešte príliš maličký, aby dokázal vôbec vnímať, že je 6. decembra nejaký sviatok, ani vidieť rozdiel medzi Mikulášom a hocijakou inou osobou. No tento rok to už jeho rodičia skúsili. Zavolali k sebe aj iné detičky z rodiny, aby bol spoločný zážitok ešte lepší. Otázkou bolo už len to, kto sa do červeného kostýmu s bielou bradou oblečie. Jasmina by asi pôsobila zvláštne.

Hoci Rytmus rozhodne nie je prototyp rozkošného deduška, práve on sa rozhodol ním aspoň na chvíľu stať. S obliekaním mu pomohla jeho manželka, poriadne nasadili bradu a fúzy, aby nevykukla Patrikova tvár, do ruky vreco s balíčkami dobrôt a išlo sa na vec.

Rytmus sa zdá byť skutočne dokonalý otec:

​Rytmus bol zo svojej novej úlohy zjavne nadšený a podobne na tom boli aj deti. "Rolu staršieho pána v brade som vlastne ani nemusel hrať. Zdraví vás Dedo Mráz z Malinova," napísal k mikulášskemu videjku raper. No zásadný moment nastal, keď sa Mikuláš rozhodol pobrať preč. Kým mu všetci mávali a lúčili sa s ním, jeden malý chlapček sa za ním s plačom rozbehol.

Bol to práve Sanel, ktorý sa rozhodol, že nechce, aby Mikuláš odišiel. No je takmer isté, že mu v skutočnosti nebolo smutno za bielobradým deduškom, ale za ockom, ktorého neomylne spoznal a vrhol sa mu do náručia. "Pre tieto momenty sa žije," napísala k videu Jasmina, ktorá bola zjavne zo synčekovej reakcie dojatá, podobne, ako všetci prítomní. A presne rovnako to videli aj komentujúci. Azda každého chytilo za srdce, že akokoľvek bol Patrik zamaskovaný, jeho syn ho spoznal a nechcel, aby odišiel. Na budúci rok budú musieť Vrbovskí zjavne vymyslieť niečo iné, lebo ich syn jednoducho otca rozozná, aj keby bol vo vreci.

Súvisiace články

Najčítanejšie