Zatiahnuté
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Krampol má opäť dôvod na radosť! A je za tým TÁTO žena!
Zdielať na

Krampol má opäť dôvod na radosť! A je za tým TÁTO žena!

Archívna reportáž

Umelci dostávajú už trištvrte roka zabrať. No nie všetci si v tomto čase obmedzení kvôli koronavírusu zúfajú. Hoci sú možnosti značne obmedzené, tvorivosti sa medze nekladú. S nápadmi nešetrí ani pôvodom slovenská moderátorka a humoristka Zuzana Bubílková, ktorá dostala ponuku účinkovať v českom finále súťaže Muž roku. Okamžite si spomenula na Jiřího Krampola (82), ktorý zažíva nie práve ľahké životné obdobie.

Začiatkom augusta zažil Jiří Krampol mimoriadne smutnú udalosť. Doslova v náručí mu zomrela jeho o 23 rokov mladšia manželka Hanka. Jiří žialil, no sám povedal, že život sa nesmie zastaviť a na smútok zabudne najlepšie pri práci. A v istom zmysle mu tak Zuzana Bubílková podala pomocnú ruku, píše portál Blesk.cz. S Krampolom kedysi spolupracoval v Semafore aj legendárny humorista Miloslav Šimek (†63). Ten rád tvoril vo dvojici, okrem Krampola aj s Jiřím Grossmanom (†30), Luďkom Sobotom (77) a naposledy práve so Zuzanou Bubílkovou (68). A ona chce nadviazať na to najlepšie, čo s ním zažila.

Mňa sa strašne veľa ľudí pýta, prečo už sa nerobia také scénky, ako robili Šimek s Jirkou Krampolem a podobne. Myslím, že je to preto, že to nikto nevie napísať. Nie sú autori! Dnes je v móde improvizácia, a to nie je nič pre mňa. Správna scénka sa musí poctivo napísať a skúšať, testovať pred publikom a potom ešte vyšperkovávať. Nesmie to byť žiadna cochcárňa,“ vysvetľuje Bubílková svoje rozhodnutie, prečo chce robiť opäť niečo podobné, na čom založila svoj úspech za zlatej éry televíznej zábavy. Zúročí tým svoje dlhoročné skúsenosti z politickou satirou v obľúbených programoch S politiky netančím a neskôr Politické harašení.

Pozrite si už legendárne scénky Šimka a Krampola:

Teraz chce Bubílková po 16 rokoch od smrti Šimka pokračovať vo vystúpeniach spolu s Krampolom. „Ja nechcem byť ten ťahúň, chcem sa opierať o niekoho, kto je lepší ako ja. S Jiřím Krampolom sme sa o spolupráci bavili už skôr, ale až teraz dozrel ten správny čas. Máme vymyslené predstavenie, kde sa budú scénky striedať s naším rozprávaním a spomienkami na všetky herecké legendy, ktoré už medzi nami nie sú,“ prezradila ich plány. Na začiatok to bude vystúpenie vo finále Muža roku, o ktoré ju požiadal organizátor. Navrhla tému Kmeť roku: „Krampol bude uchádzač a ja sa ho budem ako na castingu pýtať, prečo sa hlási a čím chce okúzliť a či bude v plavkách a podobne. Ale ako to končí, to vám nepoviem, to bude prekvapenie.“i

Vypočujte si jeden zo známych vtipov v podaní Krampola a Bubílkovej:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Bubilkova (@zuzanabubilkova)

Jiří Krampol má od smrti manželky konečne dôvod na radosť. „Hrozne sa na našu spoluprácu teším. Poznáme sa so Zuzanou roky rokúce a myslím, že sme naladení na spoločnú nôtu. A naviac sa dopĺňame. Ona na rozdiel odo mňa ovláda politickú satiru. Lenže keď o tom hovorím ja, nikdy to tak nevyznie,“ myslí si známy zabávač. Dokonca plánuje so Zuzanou po pandémii aj vystúpenia v malých divadlách a kultúrnych domoch po celej republike. „Máme ale niečo, na čom zatiaľ môžeme pracovať a na čo sa tešiť,“ dodáva so spokojnosťou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie