Jasno
18°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Bagárová to má s Rumiou stále ťažké! Neostalo jej už iné, ako spraviť TOTO!
Zdielať na

Bagárová to má s Rumiou stále ťažké! Neostalo jej už iné, ako spraviť TOTO!

Archívna reportáž

Česká speváčka Monika Bagárová sa stala pred vyše pol rokom po prvýkrát mamou. Narodila sa jej dcérka Rumia a to bol rozhodne najšťastnejší moment jej života. A odvtedy každý deň, ako stále dokazuje vyše trištvrte miliónu svojich fanúšikov na sociálnej sieti. No občas úprimne prizná aj to, že materstvo vie byť poriadne náročné.

Odkedy sa malá Rumia Muradova narodila, je úplne jasné, že je to malé slniečko. Usmievavá slečna, ktorá totálne zdedila črty po ockovi Makhmudovi z Uzbekistanu, pôsobí ako stelesnený anjelik. No Ruminka vie byť aj poriadna čertica. A na Monikinu smolu najradšej v noci.

Už pred časom sa 26-ročná Monika vyjadrila, že sa asi zblázni z únavy. Nonstop nevyspatá, ako to poznajú mnohé mamičky bábätiek. Ruminka je stále dojčená na veľkú radosť jej mamy, a o to viac sa chce uisťovať, že je stále po jej boku. Azda aj preto sa v noci budí v pomerne krátkych intervaloch, aby dostala mamine mliečko.

Celú Monikinu rodinu prednedávnom potrápil covid-19:

"Ruminka ide stále bomby. Každé dve hodiny dojčím, od deviatej večer bola už štyrikrát hore. Každé ráno leziem do sprchy, aby som sa poriadne prebrala. Ruminka zatiaľ na mňa pozerá z kresielka a smeje sa," píše polozúfalo a polohumorne Monika. Dodala, že pár nocí sa jej už podarilo spať aj štyri hodiny vkuse.

Rumia je skutočne rozkošné dievčatko:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

No ako azda každá mama, aj Monika si uvedomuje, že tento stav nepotrvá večne. Ostrieľané mamy pripomínajú, že ešte príde deň, keď im toto všetko bude chýbať. A tak sa zariadila aj Bagárová. "Trúfam si povedať, že som si zvykla. Je to moja láska, môj svet," vyznala sa speváčka a je jasné, že by pre Ruminku spravila čokoľvek. Presne tak to funguje - mamičky si jednoducho zvyknú, iná cesta asi nie je, ak chcú pokračovať v dojčení čo najdlhšie.

Instagram/MB

​No pridala aj sebakritiku. "Ešte by bol super, keby som spala vtedy, keď spí ona, a nečumela furt na mobil," presne pomenovala stav, ktorý poznajú všetky mamy, ktoré síce už nevidia od únavy, no nedokážu mobil pustiť z ruky. Monika si to aspoň uvedomuje, možno ďalší krok bude aj realizácia jej "plánu" na spánok.

Súvisiace články

Najčítanejšie