Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Adela Vinczeová je pozitívna! S manželom Viktorom sú v karanténe, TAKTO sa nákaza prejavuje!
Zdielať na

Adela Vinczeová je pozitívna! S manželom Viktorom sú v karanténe, TAKTO sa nákaza prejavuje!

Archívna reportáž

Je pochopiteľné, že pri stúpajúcom počte nakazených budú stúpať aj počty korona pozitívnych aj medzi celebritami. A zasiahlo to rovno aj jednu z najväčších hviezd nášho šoubiznisu, moderátorku Adelu Vinczeovú. Nakoľko ona sama nemá profil na žiadnej sociálnej sieti, o pozitívnom výsledku jej testu informoval jej manžel, moderátor Viktor Vincze.

Adela Vinczeová s manželom absolvujú pravidelne testovanie na koronavírus, nakoľko obaja prichádzajú pomerne často do kontaktu s mnohými ľuďmi. Navyše, sú zodpovední aj za zdravie svojich kolegov, aby nepriniesli nákazu do pracovného kolektívu. Doteraz boli testy vždy negatívne, dnes už je to pravda len spolovice. 

Kým Viktorovi Vinczemu vyšiel aj pri ostatnom testovaní negatívny výsledok, Adela je už pozitívna. "Pozdravujeme vás z karantény. Adelka je pozitívna, ja po čerstvom PCR teste opäť negatívny - zatiaľ," napísal Vincze na Instagram a pridal fotku, na ktorej sú obaja v domácom prostredí zjavne bez akejkoľvek úpravy.

Adela posledné roky zmiernila pracovné tempo:

​Dodal aj informáciu o tom, ako sa nákaza prejavuje. "Nedusíme sa, neležíme v horúčkach, nestratili sme chuť, ani čuch - zatiaľ. Nevieme, odkiaľ sa to k nám dostalo, nevieme, aký bude nasledujúci priebeh," napísal úprimne Viktor. Je však jasné, že najbližších minimálne 10 dní nevystrčia päty z domu. Nepochybne to do istej miery zasiahne pracovné aktivity oboch, no to je v tejto situácii asi najmenej dôležité.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Viktor Vincze (@viktorvincze)

Viktor ale netají isté sklamanie, s Adelou mali práve dovolenkové plány. "Ešte minulý týždeň by som nepovedal, že sa naša zimná dovolenka bude odohrávať na adrese trvalého pobytu, ale keď už som teda uväznený v tomto covid rezorte, aspoň že je to s mojou najobľúbenejšou parťáčkou," nestratil optimizmus ani v tejto situácii a tradične pripojil aj milé slová na adresu svojej drahej manželky. Ostáva im veriť, že nákaza u nich prebehne bezpríznakovo, ako to v mnohých prípadoch je.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie