Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Sviatky u Kandráčovcov! Nádherné rodinné fotky a šikovná dcérka k tomu!
Zdielať na

Sviatky u Kandráčovcov! Nádherné rodinné fotky a šikovná dcérka k tomu!

Archívna reportáž

Tohtoročné Vianoce sú, tak ako azda všetko v tento zvláštny rok, poznačené pandémiou. Azda všetci si všimli, že otravná vianočná kampaň nezačínala už pomaly v septembri, ako je tomu zvykom, ani nákupné šialenstvo nie je také, aké bývalo. No vo väčšine rodín sa ale, snáď, tradície nezmenia. Pečenie medovníčkov, výzdoba domácnosti a aj rodinné fotenie - to všetko sa deje v tieto dni aj u Kandráčovcov.

Rodina Ondreja a Eriky Kandráčovcov sa tento rok koncom júna rozrástla o novú členku. K 11-ročnému Ondríkovi a k 9-ročnej Emmke pribudla malá Maruška, ako dievčatko doma nežne volajú. Líder kapely Kandráčovcov zažíva zvláštne obdobie. Na jednej strane mu nepochybne chýba milované publikom a koncerty, no na druhej strane tak má možnosť byť s rodinou skutočne do sýtosti.

Bola by večná škoda si taký poklad, aký má Ondrej vo svojej rodiny, nenechať zvečniť profesionálmi. A veru neváhajú - fotky od pomaly ich "rodinnej" fotografky sú opäť dokonalé. 

Dobré skutky sú pre Ondreja súčasť života:

"Naše poklady. Krásneho Mikuláša všetkým deťom a nezabudnite si vyčistiť topánočky," napísala Erika Kandráčová k prekrásnej fotke jej troch detí v predvečer sviatku. Pridala aj fotku Márie, kde sa rozkošné dievčatko radostne smeje. A zlatý klinec prišiel od Ondreja. Ten sa s deťmi vybral do Východoslovenského múzea, kde natrafili rovno na Mikuláša. "Už dnes sme ho stretli," napísal k fotke zo soboty pred sviatkom svätého Mikuláša.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Erika Kandráčová (@erika_kandracova)

No Erika ukázala ešte niečo - vďaka komu sa domácnosť Kandráčovcov rozvonia domácnosť Vianocami. Tento rok to vzala do rúk Emmka. Mama má veľa práce s bábätkom, prostredná z jej troch detí preto priložila ruku k dielu a povykrajovala skutočne rozkošné medovníčky. Upečené s láskou, už ani nemôžu byť lepšie. No s láskou sa zrejme v rodine Kandráčovcov robí úplne všetko, aj preto azda niet človeka, ktorému by táto rodinka nebola sympatická.

Súvisiace články

Najčítanejšie