Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
ZÁHADNÝ ÚKAZ u Moniky Beňovej, podobnú skúsenosť opísali aj ďalšie matky!
Zdielať na

ZÁHADNÝ ÚKAZ u Moniky Beňovej, podobnú skúsenosť opísali aj ďalšie matky!

Archívna reportáž

Druhú adventnú nedeľu snáď v príjemnej predsviatočnej atmosfére oslávili všetci. No rodinka Moniky Beňovej si ešte k tomu mohla "štrngnúť" aj na "päťtýždňoviny" malej Leušky. Už len pár dní a budú mať za sebou obdobie šestonedelia, keď sa má dávať zvýšený pozor nielen na bábätko, ale má sa šetriť aj mamička. No akosi na to zabúdajú práve tí malí novorodenci, ktorí dávajú svojim mamám neraz poriadne zabrať.

Dcérka 52-ročnej europoslankyne Monike Beňovej má päť týždňov a pre svoju mamu je, pochopiteľne, tou najväčšou láskou. Napokon, už len to, že sa na tehotenstvo odhodlala, je dôkazom, ako veľmi musela po bábätku túžiť. Pre ňu je to druhé dieťa, pre jej partnera, advokáta Ľubomíra Klča, je Leuška prvorodená. 

Ako už Monika Beňová neraz ukázala, či napísala, šťastný otecko je pripravený byť dcérke k dispozícii, no zjavne úplne iná situácia nastáva v noci. Azda nie je na rodičovstve nič náročnejšie, ako nedostatok spánku. Nie všetky deti preplačú v noci hodiny, no stačí, že párkrát zamrnčia, rodičom tým spánok prerušia a to si už pýta svoju daň. 

Napriek všetkému by Monika rozhodne nemenila:

​Lea si tiež v noci poplače, ako priznáva jej mama. No otecko sa zjavne rozhodol, že skúsi istú taktiku. Ani tak nie na dcérku, ako na partnerku. "Poznáte to, je 3:54 dieťa, buď hladné, alebo počurkané, alebo proste “len tak” plače v postieľke a VY hráte so svojou polovičkou hru na tichú výdrž, že kto to prvý z vás vzdá a vstane z postele, aby to vyriešil. V tejto disciplíne zatiaľ prehrávam a vzdávam to prvá vačšinou ja. Môj muž mi potom ráno s prekvapeným výrazom povie ‚To fakt? Ani som ju nepočul'," opísala priam vtipnú situáciu Monika a podľa reakcií žien je to taktika mnohých mužov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

"Mužská strana postele je proste zázračná," napísala jedna z komentujúcich. Druhá sa pridala: "Môj muž pri obidvoch deťoch nič v noci nepočul". Zjavne ide o záhadný úkaz prejavujúci sa v spálňach mnohých párov, povedané s humorom. Je ale asi prirodzené, že mama asi ťažšie znáša plač milovaného bábätka a najmä, je to napokon práve ona, koho si dieťatko žiada. Ako ale Monika dodala za obetavosť a trvalé kruhy pod očami má od muža aspoň túto kompenzáciu: "Prinesie mi každé ráno raňajky do postele". A to vôbec nie je samozrejmosť, takže ešte stále je na tom lepšie, ako mnohé ženy, ktoré sa spravodlivej deľby povinností v rodine od muža nedočkajú.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie