Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sviatky u Cibulkovej sú dokonalé! Ukázala stromček ako z vianočného filmu!
Zdielať na

Sviatky u Cibulkovej sú dokonalé! Ukázala stromček ako z vianočného filmu!

Archívna reportáž

Hoci tento rok akoby sa Vianoce trochu oneskorili, aspoň čo sa týka výzdoby v obchodoch a vianočných odrhovačiek, už je úplne jasné, že sú za dverami. Aj celebrity sa predháňajú, ktorá ukáže čo najdokonalejšiu výzdobu. Na kvantitu rozhodne víťazí Soňa Skoncová, no zahanbiť sa nedajú ani ostatné hviezdy. Dokonalý stromček predviedala Dominika Cibulková.

Z dubajských pláží rovno pod stromček. Tak nejako poňala prípravu na tohtoročné sviatky Dominika Cibulková s rodinkou. V novembri si odleteli na belostné dubajské pláže a už krátko na to pridala fotky z chladných bratislavských ulíc. No ako priznala, vôbec jej to neprekáža. Lepšie povedané, neprekážalo jej to, kým mohli fungovať aspoň terasy kaviarní a reštaurácií a ona mohla navštevovať svoju obľúbenú v Starom Meste.

Možnosť posedieť si na kávičke počas kočíkovania malého Jakubka už Dominika nemá, musí si teda vystačiť s tým, čo má doma. A tie tiež nie je málo. Jej krásny mezonetový byt s rozlohou 170 metrov štvorcových na hranici Ružinova a Starého Mesta je skutočne príjemné miesto na život, hoci aj "len" s doma spravenou kávou.

Dominika prezradila, prečo pred časom veľmi plakala:

​Navyše, aj u "Cibulkovcov" to už vonia Vianocami. "Aj my už máme vianočnú pohodu. A samozrejme nemôže chýbať dobrá šálka kávy," napísala tenistka k fotke so stromčekom v pozadí. Pochválila sa prekrásnou obrovskou jedličkou, ktorá zdobí veľkorysý priestor dennej zóny v jej byte. Aj pri výzdobe stromčeka ostala verná jemným tónom smotanovej a zlatej farby, ktoré dominujú v interiéri tak jej bytu, ako aj chalupy na Záhorí. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Ktovie, kto stromček vyberal, no rozhodne mal šťastnú ruku. Je tak dokonalý, že pôsobí až ako umelý. "Ten stromček je krásny, málokedy vidím tak pekný živý stromček," napísala jedna z komentujúcich. "Ten stromček je úžasný," pridalo slová chvály hneď niekoľko ďalších fanúšičiek Dominiky. Teraz si už len bude musieť dať mama malého Jakubka pozor, aby ho náhodou nestiahol, čo je nočná mora azda všetkých rodičov. Pre chlapčeka to budú prvé Vianoce, rovnako ako pre jeho rodičov budú prvé - rodinné. Odteraz budú každým rokom už len krajšie a krajšie, azda nič totiž nie je na Štedrý večer úžasnejšie, ako radosť v detských očiach.

Súvisiace články

Najčítanejšie